Vingåker

Strandvägen 12

Ett charmigt vinterbonat fritidshus eller villa med sjöutsikt i Läppe där du har badplatsen precis nedanför huset och även plats för mindre båt.

Södermanlands län

 • BOYTA

  100 kvm
 • TOMT

  716 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1909
 • RUM

  4

Om bostaden

Välkommen till Läppe och denna bostad för permanent- eller fritidsboende som ligger bara ca 50 meter från sandstrand och badbrygga vid Hjälmarens strand!

Huset är i 1 ½ plan med kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och kontor/allrum i nedre plan. En våning upp är halva vinden inredd till ett sovrum/allrum med utsikt mot sjön och andra halvan är en kallvind. I köket har man installerat en ny vedspis och i vardagsrummet finns en öppen spis med insats. En IVT luft-/luftvärmepump har även satts upp i hallen för att få ner energiförbrukningen. Vardagsrummet har sin matplats vid ett burspråk med utsikt mot sjön.

På tomten finns ett växthus med odlingsmöjligheter och här finns även ett bra uthus. Huset har ett lugnt läge vid återvändsgränd med utsikt mot Hjälmaren. En mindre plastbåt som ligger vid stranden med vinsch för upptagning ingår i köpet. Huset ligger precis bredvid Läppe Camping och Hjälmaregården där det finns café, lekplats, kanotuthyrning, minigolf m.m. Busshållplats finns inom 200 meter. Det finns även en obemannad livsmedelsaffär i området.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jeanette Carpman

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida