Vingåker

Östra Finkvägen 12

4 495 000 sek

Södermanlands län

 • BOYTA

  170 kvm
 • TOMT

  1573 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2012
 • RUM

  5

Om bostaden

Magisk villa med sagolik utsikt över Hjälmaren och skogen!

Här ges möjligheter för storslagna inbjudningar för släkt och vänner att njuta av något extra ordinärt. Att avsluta varje dag med att följa solens sista timmar såväl under sommar som vintertid är en rogivande upplevelse som saknar motstycke. Husets arkitekt har lyckats få ute och innemiljön att smälta samman på ett minst sagt imponerade sätt som toppas av en en stor amerikansk veranda och ett uterum. Stora fönsterpartier ger ett otroligt ljus in till vardagsrummet. Fiber för möjligheter att jobba hemifrån i en unik möjlighet att få blicka ut över sjön helt ostört som ej får bebyggas.

Dimbobaden är en av de vackraste badplatserna vid Södra Hjälmaren. Sandstrand, långgrunt och fortfarande oupptäckt av många. Möjlighet till båtbrygga finns i närheten.

Huset är byggt 2012 och är byggt i rejält och tåligt material. Modern och öppen planlösning med stora sällskapsytor kring kök och vardagsrum, det blir den naturliga samlingspunkten i huset. Vidare återfinns 1 badrum, 1 wc och 3 stycken sovrum. Inga problem för gästerna att övernatta om behov finns. Huset har en groventré med rejäl tvättstuga där gott om förvaring finns. Vattenburen golvvärme för optimal komfort och extremt låg driftkostnad.

Carport med tillhörande förråd.

Örebro når ni på ca 45 minuter, Vingåker ca 10 minuter, Stockholm ca 2 timmar och 30 minuter till Katrineholm.

Välkomna att boka in er på visning med Emelie!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Emelie Berglind

Lejons

Se detta objekt på mäklarens hemsida