Växjö

Sjögårdsvägen 21

3 495 000 sek

Kronobergs län

 • BOYTA

  76 kvm
 • TOMT

  1276 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1963
 • RUM

  4

Om bostaden

Välkomna till denna idylliska enplansvilla mitt intill Toftasjön i Gårdsby- Tofta med lätt pendelavstånd till Växjö (7 km till centrum). Det finns även en cykelled till Växjö. Röda träpaneler klär huset fint med stor trädgård och tillhörande gästhus. Framsidan pryds av ett rymligt trädäck i nordöstläge (morgonsol).

Vi välkomnas in i hallen med det öppna vardagsrummet intill med ekgolv. Här finns också utrymme för mindre förvaringsmöjligheter. Med den öppna planlösningen når vi direkt vardagsrummet där samtliga väggar går i en ljus kulör och taket är vitmålat. Ytan tillåter ett matbord för större sällskap och ytterligare möblemang om så önskas. Ett socialt rum där vardagsrummet smälter samman med köket.

Köket (Ikea) går i ett vitt genomgående tema med såväl köksluckor - och skåp samt kakel. En bänkskiva i ljus ek bryter fint av mot det vita samt en rostfri diskbänk intill diskhon. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, micro, spis med keramisk häll och fläkt samt kyl och frys (Husqvarna).

Vidare förbi köket finns det plats för en mysig soffgrupp att kunna sitta och umgås på med fönster ut mot husets baksida. Intill ligger sovrummet med en snygg träpanel målat i vitt som pryder väggen bakom sängen. Här finns inbyggda garderober och plats för en dubbelsäng.

Tvärsöver finner vi ett rymlig uterum och detta är en plats som utnyttjas stora delar av året (luftvärmeump finns för värme och kyla. De stora fönsterna tillsammans med skjutdörrarna ut mot baksidan skapar ett fint ljusinsläpp till uterummet. Här kan du avnjuta härliga middagar med större sällskap. Väggarna är ljust målade liksom taket och ger en fin kontrast till det mörka laminatgolvet (uterummet är isolerat i taket men ej i golvet).

I huset finns också ett stort nyrenoverat badrum med beige kakel och brunt klinkergolv. Ett stort bubbelbadkar pryder rummet tillsammans med toalett och ett stort handfat med förvaring och spegelskåp. Här finns också tvättmaskin och torktumlare från Cylinda samt varmvattenberedare (CTC).

Intill huset ligger också ett trivsamt gästhus (vinterisolerat) beläget som rymmer både en soffgrupp och säng. Stora fönster tillsammans med de vitmålade väggarna skapar ett behagligt ljus i rummet.

Trädgården är stor och här finns många möjligheter för den med gröna fingrar. Längst sidan av huset slingrar sig ett trädäck med ett lyxigt spabad och plats för utemöbler och grill i kvällssol. I området finns en bryggförening med båtbrygga och bastu där nuvarande ägare är medlem (för närvarande ingen kö).

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Peter Åkesson

Åkesson

Se detta objekt på mäklarens hemsida