Vaxholm

Västra Kasernvägen 6

6 795 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    90 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1906

Om bostaden

SJÖUTSIKT - PANORAMAVY

Välkomna till denna fantastiska vindslägenhet med orangeri, två balkonger, takbjälkar och hänförande utsikt över öar och glittrande vatten. Här har man 160 graders panoramavy från Rindö småbåtshamn till Ramsösundet och Solöfjärdens inlopp mot Stockholm är mitt i blickfånget. För första gången sedan ombyggnaden av den här sekelskiftesfastigheten för sju år sedan säljs nu en av de åtråvärda vindslägenheterna. Hela huset genomsyras av exklusivitet och hög standard med inredning från Norrgavel i lobbyn och lyxig vinkällare och relaxavdelning i källaren.

Lägenheten domineras av sin imponerande takhöjd och det stora vikbara fönsterpartiet mot havet där man kan öppna upp hela orangeriets fasadsida mot balkongen och utsikten. I orangeriet kan man sitta året om och njuta av sin unika position och på kvällen lyses skymningen upp av finlandsfärjorna som tyst glider förbi som glittrande smällkarameller i mörkret. Lägenheten är mycket välvårdad och de exklusiva materialvalen bidrar till ett mycket representativt boende.

Härlig öppen och social planlösning, köket har en lättarbetad U-form och avskärmas delvis mot vardagsrummet vilket är praktiskt och snyggt. Dubbla rader med köksskåp vilket utnyttjar den generösa takhöjden till max, stänkskydd i glas och fina vitvaror i rostfritt. I anslutning till köket ligger mathörnan där man får plats med större bord men de flesta måltiderna kommer med säkerhet flyttas ut till orangeriet. Två härliga sovrum med spännande takvinklar varav ett har balkong och det andra ett takfönster så man kan sova under stjärnorna. Ett badrum med badkar och en gästtoalett med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva, välkomnande hall med klädkammare. Hela lägenheten badar i ljus och den vita och luftiga interiören skapar ett hem där ljuset, utsikten och rymden dominerar.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Karin Malmström Gill

Vaxholm

Se detta objekt på mäklarens hemsida