Håcksvik

Kvarnagården 1

1.100.000 kr

Boyta
111 kvm
Rum
4 rum
Tomt
2036 kvm
Byggnadsår
1942
Utgångspris
1.100.000

Sjönära och trevlig fastighet

Med ett idylliskt sjö nära och enskilt läge i natursköna Håcksvik har vi nu nöjet att välkomna er till Kvarnagården 1. Här erbjuds ni nu en trivsam och lättåtkomlig villa som kan användas både som permanentboende men också som ett fritidshus om så önskas. Fastigheten erbjuder bland annat ett härligt ljusinsläpp, goda sällskapsutrymmen, altan under tak samt en fantastisk vy mot sjön Kvarnasjön att njuta av.

Boningshuset har löpande genomgått renovering och underhåll bland annat har nuvarande ägare ersatt den gamla combipannan med en pelletsbrännare till det vattenburna uppvärmningssystemet, satt in ett nytt kök, dränerat med isodrän- system, gjort flera trädgårdsarbeten i form av stensättningar i olika former och fräschat upp invändiga såväl som utvändiga ytskikt m.m.

Området präglas av gedigna skogsmarker med rika bär- och svampmarker och här har ni en härligt lummig naturtomt om 2036 kvadratmeter som erbjuder ypperliga möjligheter till lek och trädgårdspyssel. Till fastigheten hör även ett vedförråd och två uthus som ger er med idéer och ambitioner möjligheter att skapa ytterligare övernattningsmöjligheter eller varför inte ett utrymma för en kär hobbyverksamhet. Kanske drömmer ni om en egen ateljé?!

Ett guldläge för er som ställer höga krav på läge och omgivning då ni här får en fastighet omgiven av en miljö med en härlig kombination av skog, vatten och natursköna landskap.

Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta mäklaren för mer information.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Cicilia Odenbrink Mäklare
Direkt:
+46325650803
cicilia.odenbrink@svenskfast.se