Mollösund

Tången 569

4.995.000 kr

Boyta
215 kvm
Rum
6 rum
Tomt
1755 kvm
Byggnadsår
2011
Utgångspris
4.995.000

Varmt välkommen till Tången 569.

Varmt välkommen till Tången 569. Husets generösa altaner inbjuder till härligt uteliv under årets varmare månader. De rymliga ytorna är som gjorda för midsommarfest och social samvaro. Gott om plats för badtunna finns om så önskas. Läget är naturskönt och huset ligger som det sista på vägen. Den stora inglasade balkongen med soligt läge bjuder på god utsikt över din egna tomt och ängen som sträcker sig vidare ner mot havet. Vinrankorna som klättrar upp till balkongen är kanske redo att skördas nu?
Detta är en plats där du genuint kan känna dig som ett med naturen. Skogens skygga men nyfikna rådjuren vågar sig fram mot huset och när du går genom den lilla skogsgläntan kommer du ut till en avskild badstrand. Du behöver knappt ens tänka på att sätta på dig badrocken inför morgondoppet, så nära är det ner till vattnet . På tomten finns plats för flera bilar, eller båtar om så önskas.
Generösa ytor är tongivande för fastigheten och här erbjuds alla moderniteter du behöver. De mindre samhällena Edshultshall, Ellös och Mollösund finns på bekvämt avstånd från Tången. Detta är ett hus som ger en unik känsla och behöver upplevas på plats! Vi ser fram emot er intresseanmälan. Varmt välkommen på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Emma Sjögren Mäklare
Direkt:
+4630445692
emma.sjogren@svenskfast.se