Torsö

Sandskär 1

3.500.000 kr

Boyta
57 kvm
Rum
3 rum
Tomt
1772 kvm
Byggnadsår
2003
Utgångspris
3.500.000

Fritidshus med idylliskt och mycket sjönära läge vid Vänern!

Med ett idylliskt och exceptionellt sjönära läge hittar vi Sandskär 1. Med endast 20 meter från Vänerns strand finns förutom det fräscha fritidshuset även två gäststugor, separat bastu med dusch, förråd, m.m. På en sida om tomten hittar vi en egen brygga med båtplats och på andra sidan finner vi en barnvänlig och långgrund sandstrand för sköna dagar i solen.
Fritidshuset, som är byggt 2003, är modernt med bra kök kombinerat med rejäl storstuga, två sovrum samt inglasad altan med trädäck för sköna grillkvällar i solnedgången. På Sandskär möts du av en rejäl tomt med ostört läge där många solstrålar kommer in. Det är gott om plats för barnen att spela boll och leka med kompisar. Till morgonen, utan väckarklocka, vaknar du av att solens strålar letar sig in mellan gardinerna och från köket sprider sig en doft av nybryggt kaffe.

För att komma till Sandskär 1 får du ta bron över till Vänerns största ö, Torsö. Med bil från Mariestad tar resan under en halvtimma. Förr var enda möjligheten att ta sig till Torsö med färja men efter att bron byggdes 1994 har ön utvecklats till ett av de hetaste lägena för de som söker fritidsboende i området. Naturen som omger Sandskär är helt sagolik! Upplev det unika med närheten till fantastiska sandstränder och klippor vid vattenbrynet som du når till fots eller cykel med naturen intill som erbjuder generösa mängder med blåbär, lingon och svamp. Med promenadavstånd kan du komma till Hattarevik, en sagostrand med både klippor och sand. Tar man båten över till Nakareholme kan du också hitta den egna lilla badplatsen på klipporna. För den som blir sugen på lite god mat eller underhållning erbjuds populära Laxhall hamnkrog och konferens. Hit åker du med fördel båt på endast 10 minuter eller som aptithöjande skogspromenad på slingrande stigar och vägar utmed Vänerstranden.

Här på Sandskär erbjuds en underbar kombination av båtliv, bad och fantastiska solnedgångar som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till. Är det någonstans som stressen och kraven försvinner och livet återvänder så är det på Sandskär!

Varmt välkomna på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Roger Axelsson Mäklare
Telefon:
+46706251573
Direkt:
+46101753301
roger.axelsson@svenskfast.se