Torsö

Ekvik 1

4.200.000 kr

Boyta
150 kvm
Rum
7 rum
Tomt
2314 kvm
Byggnadsår
1959
Utgångspris
4.200.000

Fritidshus på Brommösund med bästa läge!

Vi känner igen oss när vi kommer till Brommösund. Här har fiskare och båtbyggare levt och kämpat i många hundra år utan reflekterat över hur fantastiskt de har bott. Då var boendet nära vatten naturligt och praktiskt samt ett måste för att utföra sina sysslor. Nu med omständliga byggregler och strandskydd har de gamla husen nära vatten blivit unika. Här på populära Jordkuleviken Brommösund hittar vi Ekvik 1. En fastighet med ett sådant unikt läge endast ett stenkast från stranden med gemensam brygga och badstrand, båtplats, samt bastuflotte i det glittrande vattnet. På fastigheten Ekvik 1 finns hela två fritidshus som erbjuder trädäck samt badtunna.

Här erbjuds varma och soliga sommardagar med nära till stranden för svalkande dopp i Vänern. Med egen båt tar du dig snabbt ut i en fantastisk skärgård bland öar och kobbar och med härliga sandstränder. Kvällarna tillbringas med fördel på på något av de stora och sociala trädäcken med grillning och umgänge långt in på kvällen. Perfekta platsen att avnjuta härliga sommarmiddagar på. Omgivningen är fantastisk och här infinner sig lugnet. Här kan ni dessutom njuta av den vackra solnedgången.

Det är heller inte långt, varken landvägen eller med båt vattenvägen, till restaurang Laxhall som erbjuder både mat och dryck men även kvällar i musikens tecken. På fastigheten finns även ett gästhus, perfekt när vänner och bekanta kommer på besök. Gästhuset har bergvärme och är på två rum och kök, storstuga samt badrum. Naturligtvis finns garage, carport och verkstad.

Tomten, som är på hela 2300 kvm, bjuder in till både lek och spring för barn samt gott om plats för t.ex. odlingar. Här finns både fruktträd och buskar. Om du någonsin har drömt om ett boende med vatten alldeles intill, då måste du komma och se denna sommarstuga på Ekvik 1. Här kommer ni garanterat trivas som bäst!

Bostaden marknadsförs som Läge+ kommande, vilket innebär att försäljning skall ske något längre fram. För att visa sitt intresse och inte missa viktig information inför den kommande försäljningen av denna villa ombeds spekulanter att sätta upp sig som intresserade på vår hemsida.

Härtligt välkomna!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Roger Axelsson Mäklare
Telefon:
+46706251573
Direkt:
+46101753301
roger.axelsson@svenskfast.se