Lerum

Kolborydsvägen 31

7.450.000 kr

Boyta
235 kvm
Rum
6 rum
Tomt
1737 kvm
Byggnadsår
2013
Utgångspris
7.450.000

Fantastisk fin villa med strålande utsikt över sjön!

Med sjönära läge och vacker utsikt över Stamsjön erbjuder vi nu en spektakulär villa från 2013 till försäljning. Med sina 6 stora rum om ca 235 kvm i riktigt bra skick och hög standard är detta ett exceptionellt boende för området.
Det representativa entréplanet har vackra golv. En imponerade salong/vardagsrum med stora fönster och utsikt över trädäcket ner mot sjön. Här finns två sovrum i bra storlekar, ett badrum och tvättstuga.
Villans mer sociala del ligger en trappa upp med stilig matsal för stora sällskap. Vardagsrum med eldstad och full takhöjd samt ett ännu rymligare ljust kök med utsikt. På detta våningsplan finns även ett stort sovrum med dressing room och ett eget badrum. Master bedroom är även det placerat på våningsplanet med dressing room och smakfullt påkostat lyxigt badrum. Utgång till balkongen med strålande utsikt över Stamsjön. Den fina utsikten över Stamsjön har man i stort sett från samtliga rum! Villan är genomgående påkostad med fina materialval och bör upplevas på plats!

Dina bilar parkerar du tryggt i ett varmt dubbelgarage.

Här bor man med naturen och sjön som sin närmaste granne där man njuter av stillheten. På endast 25 minuter når man Göteborg med bilen och vill man pendla tar tåget endast 17 minuter in till stan. Till Lerum är det ca 5km och Landvetter flygplats ca 2 mil.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Elise Pettersson Mäklare
Telefon:
+46708238203
Direkt:
+4630210350
elise.lerum@svenskfast.se