Arnäsvall

Ällön 422

0 kr

Boyta
60 kvm
Rum
6 rum
Tomt
43867 kvm
Byggnadsår
1930
Utgångspris
0

Ällön 422

Charmigt sommartorp som många drömmer om. Egen brygga för båten, egen sandstrand, härlig lättskött naturtomt, och en kort skön promenad till stället där utsikten är enastående. Bara horisonten sätter stopp för att kunna se längre. Här finns en härlig strand att bada från, klipporna som tillhör tomten är mjuka att gå på och det är lätt att bli kvar i solen och bara drömma sig bort en stund. Kvällssolen är perfekt för grillmiddag på stranden och de två stugorna är charmiga. Huvudstugan innehåller ett sovrum och sovloft, vardagsrum och kök. Gäststugan erbjuder allrum, sovrum och sovloft. Här finns också ett rymligt soldäck för sköna utemöbler. Övriga byggnader på tomten är utedass och en förrådsbyggnad. Nere vid stranden finns ett litet hus för förvaring av strand- och båtsaker. Tomten har många vindskyddade sollägen. Havets brus vaggar lätt till söms i solstolen. Att bo på en ö har många fördelar – få oväntade besök och garanterat bilfritt.
På fastlandet finns två bryggplatser som tillhör fastigheten och personlig parkering.

Fastigheten är taxerad som lantbruk, vilket innebär att man som ägare bedriver näringsverksamhet. Avdragsrätt föreligger för alla kostnader nödvändiga för driften av fastigheten, såsom tillsynsresor, underhåll av ekonomibyggnader och köp av inventarier mm. Perfekt att kombinera med annan enskild näringsverksamhet.

När ljuset och värmen åter är här och vi står inför ännu en underbar sommar lägger vi ut denna pärla till försäljning. Du kan redan nu anmäla ditt intresse.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Torbjörn Sverker Kontorschef/Mäklare
Telefon:
4666077260
Direkt:
46706339979
torbjorn.sverker@skandiamaklarna.se