Stavsnäs

Söderuddsvägen 16A

9 600 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  80 kvm
 • TOMT

  4712 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2011
 • RUM

  3

Om bostaden

Här har arkitekten fokuserat på modern, stilren och inte minst en spännande arkitektur. Tack vare att villan ligger högt placerad med ett optimalt insynsskyddat sydvästläge och stora perspektivfönster skapas ett härligt ljusflöde och en harmoni med naturen. Här ligger solen på från tidig morgon till den sena solnedgången. Fin utsikt mot viken där du har rätt till egen båtplats. Från viken tar du dig smidigt ut till yttre skärgården. Intill gårdsplan finns ett större gästhus om ca 40 kvm med både WC, dusch och kök. Även här harmoniseras huset med naturen tack vare stora perspektivfönster. Nedanför villan finns ytterligare ett mindre gästrum om ca 10 kvm med intilliggande vedeldad bastu. Ett swimspa skall inom kort vara färdigställd. Tomten, som är på hela 4 712 kvm, är lättskött och präglas av naturen med synnerligen fina detaljer.

Villan på 80 kvm består av hall, två sovrum, duschrum med WC och tvättmaskin, ett kombinerat vardagsrum och kök. I vardagsrummet finns en pampig öppen spis och stoltserar. Stora perspektivfönster skapar generöst ljusinsläpp och fin utsikt över viken. Från vardagsrummet tar du dig smidigt ut till det gigantiska soldäcket och loungegruppen under tak. Allt planerat i minsta detalj. Båda sovrummen är idag öppna men det går enkelt att skapa mer traditionella stängda sovrum. Både villan och det stora gästhuset har bergvärme med vattenburen golvvärme. Golvmaterial i villan är av Bambuträ. I gästhuset är det polerad betong.

Hölö är ett uppskattat och trivsamt område på Värmdö med gott om natur och närhet till havet. Strax öster om Hölö ligger Nämdöfjärden och därefter når du yttre skärgården. Inom ca 2 km finner du bra bussförbindelse till stan, närmaste matbutik och förskola.

Det här är ett fantastiskt boende för dig som söker något utöver det vanliga. Ett insynsskyddat och soligt läge med utsikt över vattnet. Ett boende för dig som vill ha kontakt med havet och båten inom räckhåll.

Intresserad? Klicka på "Anmäl intresse" (ej mejl) och fyll i uppgifterna så får du även löpande information.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Marcus Folmer

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.