Träslövsläge

Utmarksgatan 9C

Nu uppförs Brf Utmarken, ett exklusivt boende på Utmarksgatan 9 A-C i Träslövsläge. Inflyttning är planerat till hösten 2020.

4 195 000 sek

Hallands län

  • BOYTA

    75.5 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2019
  • RUM

    3

Om bostaden

I det gemytliga fiskeläget Träslövsläge, strax söder om Varberg, uppförs nu Brf Utmarken, en exklusiv byggnad med snygg design på Utmarksgatan 9 A-C. Här byggs tre bostadsrätter med vardera tre rum och kök i två plan och alla lägenheterna har hög standard med stilfull inredning och utrustning, som varje köpare har möjlighet att påverka med personliga tillval. Bostäderna har stora fönsterpartier i vardagsrummet mot den egna uteplatsen på husets baksida och egen parkeringsplats i anslutning till entrén. Här erbjuds moderna kök från Vedum med induktionshäll och vitvaror i rostfritt stål, mjukstängande skåp och lådor och högtryckslaminerade bänkskivor. Helkaklade badrum med inredning från Svedbergs. Övriga rum får vitmålade innerväggar och trestavsparkett på golvet. På övre plan finns två sovrum, wc/dusch och två klädkammare.

Först till kvarn gäller för dessa lägenheter som säljs med fast pris. Kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttning blir under hösten 2020.

Här bor du modernt och bekvämt med närhet till allt som Träslövsläge har att erbjuda. Inom promenadavstånd finns både matbutik, glasscafé, restaurang och den fina fiskehamnen. Även vårdcentral, bibliotek, skola finns i närheten och strandpromenaden som både erbjuder fin sandstrand och bad från klipporna. Träslövsläge är också välkänt som den perfekta surf- och kiteplatsen och är sommartid ett välbesökt turistmål. Här finns även flera härliga promenadstråk både i skog och utmed det fina naturreservatet och man tar sig också snabbt in till Varbergs centrum med cykel eller buss.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lena Wide

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.