Bua

Kvarndammsvägen 4

Välkommen till Kvarndammsvägen 4 i Bua. En fantastisk mysig villa med stor härlig trädgård. Bostaden består idag av två sovrum, kontor, trivsamt vardagsrum, badrum samt kök och uterum. En liten promenad bort ligger fina Bua Strand, perfekt för härliga dopp året om. Välkommen hem!

3 700 000 sek

Hallands län

  • BOYTA

    90 kvm
  • TOMT

    1108 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1964

Om bostaden

Drömmer du om att bo i ett barnvänligt område med närhet till både hav, natur, fotbollsplan och skola? Då har du hittat rätt. I Bua finner du denna fantastiskt trevliga fastighet med en stor och härlig trädgård, alldeles intill Bua Strand. Här kan man bo året om eller ha som ett semesterboende där både släkt och vänner kan samlas. Den mysiga innergården är perfekt att tillbringa soliga sommardagar i och här finns även två praktiska gäststugor samt förråd, verkstadsrum, vedförråd och en utedusch..

När vi kliver in i bostaden möts vi av en ljus hall med klinkergolv och garderob för praktisk förvaring. Köket är fint inrett med skåpsluckor i ek och här du kan tillaga dina smakrika måltider till vardags men lika väl så till helgens festligheter och gärna avnjuta dessa i det ljusa, fina uterummet intill eller på träaltanen som nås från uterummet. I det charmiga vardagsrummet umgås man gärna och här finns även en mysig braskamin, för höstens och vinterns kvällar. I huset finns två sovrum, ett större med mycket garderobsförvaring samt ett mindre, även det med en rymlig garderob. Det finns även ett rum som för närvarande är ett kontor, men möjligheterna till ett tredje sovrum finns om det skulle behövas. Bostaden har vidare ett ljust och trevligt badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På husets tak har monterats solcellspaneler och det finns även laddstation för elbil på fastigheten.

Bua är ett charmigt gammalt fiskesamhälle med en vacker småbåtshamn där du bland annat kan hitta fiskbutik, glasscafé och restauranger. Samhället erbjuder även serviceanläggningar så som förskola och grundskola (F-6), bibliotek, vårdcentral och tandläkare. På torget i "centrum" finns bland annat ett apotek, en ICA-butik, ett bageri och frisör.

Busshållplats finns i närheten där flera turer om dagen tar dig in till Varbergs stadskärna som har ett stort utbud av restauranger, butiker och torghandel. Med bil tar du dig med enkelhet ut på E6:an för att komma till Göteborg och Halmstad. Det finns även ett beslut om att upprätta en ny pendelstation som enligt kommunen skall vara klar 2025.

Välkommen hem!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida