Uddevalla

Sundsandvik 352

Västra Götalands län

  • BOYTA

    87 kvm
  • TOMT

    1870 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1930

Om bostaden

WOW! Här erbjuds verkligen något utöver det vanliga.

Nu ges möjligheten att förvärva denna fastighet ett MAGISKT läge på Sundsandvik 352.

Här bor du med havet som granne där tomten sträcker sig hela vägen när till vattnet. Strandskyddet går dessutom en bit ut i vattnet (se bilaga)så här finns möjligheter att upprätta en egen brygga.

Det här är verkligen det optimala sommarboendet. Tänk er varma dagar på klipporna, där ni sedan går ner för att ta ett dopp i havet. Varva detta med mysiga sommarkvällar framför grillen med vänner och familj och ni får allt man kan önska sig. Bättre blir det inte.

På fastigheten finner ni även ett hus om 87 kvadratmeter där det erbjuds tre sovrum på övre plan samt ett extra sovrum i en tillbyggnad.

Tomten ligger placerad i söderläge så här kan ni ta vara på soltimmarna hela dagen. Dessutom finns ett rejält trädäck att umgås på.

På Sundsandvik bor du ett stenkast från Orust och har endast några minuter till varuhuset Rotan där hittar allt nödvändigt. Cirka 15 minuters bilfärd har ni till Torp Köpcentrum där allt finns i form av fack-och dagligvaruhandel

Missa nu inte chansen att förvärva detta magiska boende. Om detta är något för dig, tveka då inte att höra av dig till ansvarig mäklare Torbjörn Wernersson på 0522 64 66 81 eller på torbjorn.wernersson@svenskfast.se.

Varmt välkomna på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Torbjörn Wernersson

Uddevalla

Se detta objekt på mäklarens hemsida