TYRESÖ

UGGLEVÄGEN 47

Lägenhet nummer 11 i Brf Kalvfjärden är harmonisk ritad av Anna Jacobsson, här erbjuds ett tydligt formspråk gällande arkitektur. Den friska havsluften omsluter bostaden och inger en både livfull och rogivande känsla.

6 195 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    125 kvm
  • RUM

    5

Om bostaden

Tillfälle att förvärva en av de sista tre lägenheterna i projektet, för mer information och visning - kontakta Tomas Eriksson mobil 070-884 09 92 mail tomas.eriksson@husmanhagberg.se eller Josefine Orr på mobil 076- 804 09 04 mail josefine.orr@husmanhagberg.se . Lägenheterna säljs till fasta priser, först till kvarn!

Brf Kalvfjärden kommer att bestå av 12 nyproducerade bostadsrättslägenheter i 2 plan om vardera 125 kvm. Takterrass med fin utsikt. Öppen spis, förråd samt carport till varje lägenhet. Vackert beläget, naturnära invid Kalvfjärdens västra strand i Trinntorp på Brevikshalvön. Preliminär inflyttning september/oktober 2022.

Förenat mellan funktion, estetik och visioner i moderna bostäder fördelade mellan tolv bostadsrättslägenheter, möter vi samtida lösningar och exklusiva material. Resultatet är ett levande hem, fyllt av ljus. Många av de kvaliteter som den samtida arkitekturen ständigt eftersträvar återfinns bland annat i braskaminer med murade skorstenar, plankkgolv i ek, platsbyggd bokhylla samt kök från Kvänum, stora altaner och fina förvaringsutrymmen. Den gemensamma marken kommer det att finnas odlingslådor, grusgångar och närmast den allmänna vägen ned till vattnet så uppförs en fiskebod. Där varje bostad får ett eget förrådsskåp med plats för flytvästar och kajaker kan hängas upp på utsidan av boden. Kontrasten mot det nya renare formspråket ger ett eget och harmoniskt uttryck.

Brf Kalvfjärden är beläget på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Området är perfekt för en promenad eller löprunda, och på nära avstånd finns skiftande landskap med skogar, öppna marker och stränder med ett fantastiskt växt- och djurliv. Samtidigt behöver man inte röra sig en meter för att koppla av. Här har du har du alltid nära till rogivande växtlighet. Med odlingslådorna och de lummiga takterrasserna lever du med grönska in på bara knuten.

Här möts du av en välkomnande stenlagd entré som lämpar sig utmärkt för morgonkaffet, direkt förstår du att du kommit till en unik plats. Även bostädernas baksida erbjuder en generös trall belagdaltan med direkt access till förenings gemensamma ängsmark, för trevliga grillkvällar med familj och vänner. Här skapas det en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende.

Det arkitektoniska uttrycket från byggnadernas utsida går igen även invändigt och skapar bostäder med mycket ljus och rymd. Ytskikten har valts med stor omsorg för att harmonisera med det generösa ljusinsläppet och de grönskande omgivningarna. Bostäderna är fördelade på två våningsplan, sammanbundna med en öppen, luftig trappa som tar dig hela vägen upp till den privata takterrassen. Här finns möjligheten för egen odling samt plats för utekök för matlagning och middagar under varma vår- och sommarkvällar. Planlösningen är optimerad för en familj genom sovrumsavdelning på övre plan och sällskapsytor på entréplan. Praktiskt tvättstuga samt exklusiva badrum med hotellkänsla. Tillsammans med en perfekt kombination av ljus och funktion blir sovrummen till något utöver det vanliga, genom anslående kontraster mellan harmoniska kulörer. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter ljuset flöda in och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön.

Sammanfattningsvis finner ni här ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den unika designlinjen samspelar här med ljus och rymd som förenas i en tidlös elegans och finess. Bostäderna utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med tidlös arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en yteffektiv lösning.

Det finns fler lägenheter till försäljning i projektet, vänligen kontakta oss för mer information.

PRISER:

BOSTAD 1:SÅLD

BOSTAD 2: 6 245 000 KR

BOSTAD 3: SÅLD

BOSTAD 4: SÅLD

BOSTAD 5: SÅLD

BOSTAD 6: SÅLD

BOSTAD 7: 6 245 000 KR

BOSTAD 8: SÅLD

BOSTAD 9: SÅLD

BOSTAD 10: SÅLD

BOSTAD 11: 6 195 000 KR

BOSTAD 12: SÅLD

Med anledning av Covid-19 kommer vi att göra allt för att trygga dig och din omgivning. Vi ses på Coronasäker visning på vårat kontor i Tyresö Centrum, med adress Bollmoravägen 24H - varmt välkommen med din tidsbokning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Tomas Eriksson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida