TYRESÖ

Nötskrikevägen 1

Missa inte chansen att bygga nytt på denna friköpta och fridfulla tomt om 3 280 kvadratmeter på trivsamma och härliga Brevikshalvön!

2 995 000 sek

Stockholms län

  • TOMT

    3280 kvm

Om bostaden

Här i trivsamma och härliga Brevik hittar vi en friköpt tomt om 3 280 kvadratmeter. Tomten är stor, kuperad och fridfull och passar utmärkt för dig som letar efter platsen att bygga ett utmärkt boende på. Nuvarande ägare har från kommunen fått beviljat bygglov enligt bilagda handlingar/bilder (fler ritningar finns att ta del av) samt tillstånd att anlägga avloppsanordning för WC- och BDT-vatten. Dock kan man ansöka om nytt bygglov.

Läs om gällande detaljplaner för fastigheten:

https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/244---tyreso-brevik-sydost-om-tyreso-kyrka.html

https://www.tyreso.se/stadsutveckling/gallande-detaljplaner/468---andring-av-detaljplan-244.html

Byggrätt:

• Huvudbyggnad får högst uppta 50 kvm byggnadsarea, +15 kvm (bygglovsbefriad utbyggnad).

• Uthus får uppföras med sammanlagd byggnadsarea på 30 kvm.

Arbete pågår med framtagande av ny detaljplan för området, vilket innebär att kommunalt vatten och avlopp byggs ut samt därmed kommer byggrätt utökas. Preliminär tidsplan kvartal 2, 2024.

Läs mer här om Entitevägen etapp 14: https://www.tyreso.se/stadsutveckling/pagaende-planer-och-byggen/detaljplaner-pa-gang/entitevagen-etapp-14.html

I detta område kommer ditt nästa hem att ha ett naturnära, familjevänligt och havsnära läge i närheten av busshållplats, badplats, naturreservat, färja och båtplatser. Busshållplatserna Tjädervägen samt Björkgården som tar dig till Gullmarsplan och inom kommunen ligger inom gångavstånd och Trinntorpsbadet en kort promenad bort. Dessutom finns Strandtorget med närservice så som mataffär och bankomat, flertal förskolor och skola en kort bilresa från fastigheten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Debbie Hansson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida