TYRESÖ

Myggvägen 1

Välkommen till Raksta och detta inbjudande hus med en omfamnande samt välkomnande känsla som märks redan i hallen!

Stockholms län

 • BOYTA

  98 kvm
 • TOMT

  2619 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2006
 • RUM

  5

Om bostaden

Välkommen till Raksta och detta inbjudande hus med en omfamnande samt välkomnande känsla som märks redan i hallen!

Letar du efter ett boende där det i princip bara är att ställa in möblerna och börja trivas? Då borde du ta en närmare titt på den här bostaden. Detta inbjudande 1,5-plans villa med källare rymmer fem rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett hemtrevligt boende vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat.

Här på Myggvägen finner du ett hemtrevligt 1,5-planshus om 98+23 kvadratmeter. När du kommer in i huset möts du av ett öppet boende med fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och sociala ytor. Huset är i fint skick och har det mesta en villa ska ha för barnfamiljen med mycket spring i benen eller dig som vill bo nära hav och natur.  

Husets tomt är stor, rogivande och fantastiskt fin med bland annat fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, goda odlingsmöjligheter och många soltimmar. Här finns även en trevlig gäststuga med pentry, WC och egen altan samt ett fint växthus med utmärkta odlingsförhållanden.

Här kan du också njuta av en mysig trädäckad altan med lättmöblerade ytor och plats för soff- och matgrupp samt en trevlig balkong som nås från allrummet på övervåningen.

Förutom detta finns växthus, pergola intill poolen, dubbelgarage med golvvärme och stort förråd med minst sagt goda förvaringsmöjligheter,

I Raksta är det lätt att trivas och läget på Myggvägen är utmärkt för den som uppskattar närheten till havet och naturen. Här bor du med busshållplats inom gångavstånd som tar dig till Tyresö kyrka och därifrån kan du ta buss inom kommunen, till Gullmarsplan samt city och Raksta båtklubb där fasigheten har en båtplats en kort promenad bort. En kort biltur från huset har du bland annat även pittoreska Tyresö slott, golfbana och Tyresö centrum.

Välkommen till Myggvägen 1!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Debbie Hansson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida