TYRESÖ

Dyvikslänken 15

Nu har du chansen att köpa en fin och omhändertagen skärgårdsidyll för permanent- eller fritidsboende i fantastiskt läge ute på Dyvik!

5 495 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  69 kvm
 • TOMT

  2506 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1955
 • RUM

  3

Om bostaden

Nu har du chansen att köpa en fin och omhändertagen skärgårdsidyll för permanent- eller fritidsboende i fantastiskt läge ute på Dyvik!

Här på Dyvikslänken 15 omges du av en lummig natur i fantastisk skärgårdsmiljö med stora ytor, både för umgänge och lek samt med glimt av havet. Det vinterbonade enplanshuset om 68 kvm erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Vidare finns två sovrum, badrum och hall. Huset har också en stor och härlig altan som erbjuder många soltimmar. Härifrån når du också gäststuga och separat förrådsdel. På tomten finns även vinterbonad friggebod plats för ytterligare sovplatser eller kontor och carport plats för två bilar. Tillhörande fastigheten finns en brygg- och bojplats samt del i sjö/båtbod och möjlighet att hyra en bastu-brygga.

I Dyvik är det lätt att trivas och läget är utmärkt för den som uppskattar skärgården och allt den har att erbjuda. Förutom flertalet härliga badplatser finns dessutom både bär- och svampskogar. En kort bilresa från huset har du busshållplats Tyresö Brevik som bland annat tar dig till Tyresö centrum och Gullmarsplan. För familjen med barn finns Noblaskolan (f-9) fint beläget vid vattnet på Nytorpsvägen.

Välkommen till Dyvikslänken 15! Anmäl gärna ditt deltagande till visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Debbie Hansson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida