TYRESÖ

Brinkvägen 17

1,5-plansvilla med naturnära, lugnt och familjevänligt läge på slutet av pittoreska Brinkvägen. Här erbjuds ett väldisponerat och hemtrevligt boende som passar utmärkt för barnfamiljen som längtar efter att bo i hus!

7 795 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  143 kvm
 • TOMT

  1241 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1998
 • RUM

  5

Om bostaden

1,5-plansvilla med naturnära, lugnt och familjevänligt läge på slutet av pittoreska Brinkvägen. Här erbjuds ett väldisponerat och hemtrevligt boende som passar utmärkt för barnfamiljen som längtar efter att bo i hus!

Nu har du chansen att flytta in i ett hem som är i gott skick och som har något för de allra flesta. På Brinkvägen 17 hittar vi detta välplanerade hus som rymmer 143 kvadratmeter fördelade på 1,5-plan. Här får du möjlighet att flytta in i ett hem med härlig atmosfär fördelat på kök, vardagsrum, allrum, två badrum och tre sovrum där bland annat den öppna spisen i vardagsrummet bidrar till att skapa hög mysfaktor samt uppvärmning, som komplement till luftvärmepumpen. I det intilliggande garaget finns det gott om utrymme för både en bil och trädgårdssaker.

Här ingår en tomt om 1241 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. På den rogivande tomten kan du varva ner och njuta av omgivningen samtidigt som tomten passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här finns dessutom en trevlig och mysig altan som erbjuder eftermiddagssol och plats för soff- samt matgrupp.

I detta trevliga område har du nära till vacker natur, Tyresö slott och kyrka, med fina strövområden och badmöjligheter. Huset är beläget i en mycket trivsam del av Tyresö som uppskattas högt av barnfamiljer. I närheten finns busshållplats som tar dig inom kommunen, Gullmarsplan och Stockholm C. En cykeltur bort hittar man även Strandtorget med närservice såsom matbutik, postombud och bankomat. Det finns flera förskolor samt skola inom gångavstånd. Utöver det finns Tyresö centrum, golfbana och rackethall en kort bilresa från bostaden.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Debbie Hansson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida