TYRESÖ

Brakmarsvägen 24

Rymligt och inbjudande hus med naturnära, familjevänligt och havsnära läge i idylliska, härliga och lummiga Raksta!

Stockholms län

 • BOYTA

  150 kvm
 • TOMT

  2156 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1963
 • RUM

  5

Om bostaden

Gå in i denna 1½-plansvilla med källare och möts av ett stort och inbjudande hem med bra planlösning, öppen spis och härlig atmosfär. Här erbjuds ett ca 221 kvadratmeter stort boende där man satsat stort på att skapa den där hemtrevliga atmosfären. I övrigt bjuder huset på mycket karaktär och sociala ytor.

Husets stora, rogivande och lummiga naturtomt har stora gräsytor för barnfamiljen med mycket spring i benen, många soltimmar och träd samt buskar. Här finns även en praktisk gäststuga med egen altan och öppen spis. Dessutom har detta boende ett lyxigt och härligt spabad!

Här kan du njuta av både en trevlig och lummig altan med lättmöblerade ytor, trädäck och plats för matbord och stolar samt soffgrupp samt en charmig och lummig terrass.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Rakstas hjärta. Utsikt över Erstaviken, ca 200m till badplats Albysjön, närhet till Raksta Båtklubb (där medlemskap ingår i fastigheten) och Tyresö slott finns en cykeltur bort. Dessutom har man Tyresö centrum, rackethall, golfbana och mycket mer en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Debbie Hansson

HusmanHagberg

Se detta objekt på mäklarens hemsida