TYRESÖ

Björndalsringen 32

Stockholms län

 • BOYTA

  86 kvm
 • TOMT

  4525 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1944
 • RUM

  4

Om bostaden

Vidsträckt havsutsikt - Högt och helt ogenerat läge på lättillgänglig tomt med sol från morgon till kväll. Stor gårdsplan med plats för många bilar och parkering.

Fastigheten är fin och plan med infart som leder hela vägen fram till huset. Det finns två bostadsbyggnader och extra byggnader som fungerar utmärkt som gästhus samt en garagebyggnad. Mysigt orangeri och växthus med underbar havsutsikt. Fina och stora gräsytor för små ben med spring i. Vart du än befinner dig möts du av den fantastiska havsutsikten.

När du kommer fram till husets entré möts du av en stor altan med plats för stora och stämningsfulla stunder. SPA del med pool där du kan koppla av i goda vänners lag och möta solnedgången.

På bara några minuters promenad nås idylliska Breviksmaren med båtplatser, badplats med strand och bastu samt simskola på somrarna.

På Brevik ligger den populära och prisbelönta för- och grundskolan, Noblaskolan. Skolan ligger i fin och trygg marinmiljö med uppskattad undervisning.

Under 1900-talets början byggdes Breviks villasamhälle, stora sommarvillor åt välbeställda familjer som ville fly innerstaden.

Sedan 1990-talet har många nya familjer sökt sig till halvöns natursköna lägen för permanent bosättning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ankie Björk

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida