Söderfors

Hjällsjövägen 16

1 695 000 sek

Uppsala län

 • BOYTA

  150 kvm
 • TOMT

  840 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1991
 • RUM

  5

Om bostaden

Välkommen till en stor enplansvilla i Söderfors med ett fantastiskt läge intill Dalälven. Med endast 800 meter på grusväg från baksidan hittar ni en idyllisk plats för bad och avkoppling från klippor.

Hjällsjövägen 16 ligger längs en lugn återvändsgata och är fri från förbipasserande trafik, perfekt för barnfamiljen. Den här villan erbjuder generösa sociala utrymmen som passar för familjeliv och umgänge med vänner. På baksidan av huset har ni en stor altan under tak och även en inglasad altan med skjutpartier. Boendet presenterar ett stort och modernt kök med gott om plats för matbord, ett separat matrum, stort vardagsrum, fyra sovrum, ett nyrenoverat helkaklat badrum samt en gäst-WC. Från huset nås det vidbyggda garaget och däremellan finns tvättstuga, duschrum och bastu. Garaget är stort och ger gott om utrymme för bilparkering samt förvaringsmöjligheter.

Här bo ni i fin miljö med vatten och skog inom gångavstånd från huset och samtidigt närhet till service och skola. I Söderfors har ni bland annat matbutik, postombud, pizzeria, skola från F-6, eljusspår, skid/pulkabacke samt ett aktivt föreningsliv i Söderfors GoIF.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lina Edin

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida