Hållnäs

Fagerviken Saltpannevägen 17

Missa inte detta tillfälle att förvärva en arkitektritad villa med fantastiskt strandnära läge och en magisk havsutsikt!

5 900 000 sek

Uppsala län

 • BOYTA

  136 kvm
 • TOMT

  1510 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2006
 • RUM

  5

Om bostaden

Välkommen till denna arkitektritade villa med flertalet exklusiva och noggrant utvalda materialval. Läget är fullkomligt magiskt - högt beläget med en makalöst vacker havsutsikt. Njut av vyerna från den soliga altanen som gränsar av mot trädgården med ett räcke i glas. Huset har stora fönsterpartier mot vattnet så även inomhus kan du beskåda den fina utsikten. Husets entréplan ligger i 2 etage och kök och vardagsrum i en rymlig och öppen planlösning med en takhöjd ända upp till nock. Intill masterbedroom finns ett eget helkaklat badrum och förutom det finns här ytterligare ett helkaklat badrum. Garage som byggdes 2016. Gäststuga med stora glaspartier, wc samt en separat altan - även den med utsikt mot havet. Kommunalt va samt fiber. Båtplats finns precis nedanför tomten.

Fagerviken är ett gammalt fiskeläge som härstammar från slutet av 1800-talet. Här finns flertalet sjöbodar bevarade. Ett besök hos Calles Fisk är ett måste för den som vill avnjuta nyrökt fisk. Sommartid erbjuds bl a seglarskola i viken. Ca 8 km från Fagerviken finns närmaste centralort Skärplinge där det finns ICA-butik, distriktssköterskemottagning, pizzeria, idrottsplats, ishall mm. Skola åk f-9 finns i Skärplinge.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Sandra Tibring

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida