Hållnäs

Ängskär Strandvägen 26

Magisk vy över Handviken!

2 995 000 sek

Uppsala län

 • BOYTA

  78 kvm
 • TOMT

  1438 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1984
 • RUM

  4
 • MÅNADSKOSTNAD

  0 SEK

Om bostaden

Med ett idylliskt och oslagbart läge intill en skyddad havsvik ligger dessa fritidshus belägna på ett berg med en unik rofylld panoramautsikt över Handviken i Ängskär. På denna vackra naturtomt som är helt insynsskyddad från grannfastigheter är stugorna omsorgsfullt byggda i omgångar av nuvarande ägare. Huskropparna består av två stugor om 45 kvm respektive 25 kvm med ett mellanliggande tvättrum om 8 kvm. Byggnaderna är genomgående underhållna och omhändertagna. Den lyckliga köparen kan börja njuta redan första dagen som ägare!

Ängskär är ett attraktivt och populärt naturområde med såväl sommargäster som bofasta och erbjuder närhet till hav, bad, båt- och fiskeliv. Från Stockholm tar det ca 1 h 50 min med bil, från Uppsala ca 1 h 10 min och ca 55 min från Gävle.

Fastigheten har del i Rundskärs tomtförening" där man gemensamt underhåller vandringsstigar, gemensamma bad- och båtplatser i viken samt vägarna året om. I föreningen ingår över 100 fastigheter. För detta erlägges en årlig avgift à 3000 kr. I avgiften ingår en båtplats per fastighet för de fastighetsägare som önskar ha båt. Sommarvatten mellan ca april-okt ingår också i avgiften.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Norlin

Tierp

Se detta objekt på mäklarens hemsida