Grebbestad

Tage Wikströms gata 14 C

5 500 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    132 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2014

Om bostaden

I centrala Grebbestad hittar vi denna smakfullt inredda vindsvåning på Tage Wikströms gata 14c!

Här erbjuds en ägarlägenhet om 132 m², med en månadsavgift om 4.400 sek, fördelat på ett sovrum (med möjlighet till ytterligare två sovrum), kök, allrum och matplats i öppen planlösning, badrum samt gästtoalett.

Vi får här väl tilltagna utrymmen och tack vare den generösa takhöjden och de många ljusinsläppen blir upplevelsen något alldeles extra, utöver detta får vi tre balkonger, en med söderläge som har fin utsikt mot småbåtshamnen och inloppet i Grebbestad och två mot väst mot poolområdet samt erbjuder fantastisk solnedgång.

Vi får ett vackert kök med öppen planlösning mot vardagsrum som bjuder på härliga gemensamhetsytor och förstärker känslan av rymd och ljusinsläpp. I anslutning till detta imponerade rum når vi även den möblerbara balkongen som blickar ut över Grebbestad hamninlopp.

Till detta boende ingår även rätten att nyttja den insynsskyddade och gemensamma innergården med utemöbler, pingisbord och pool, det finns även ett gemensamt gym samt lägenhet i bottenplan.

Välkomna till ett förstaklassigt boende för dig som ställer höga krav i centrala Grebbestad, med utsikt över hamninlopp med absolut närhet till butiker, restauranger, caféer, bryggan, sköna

promenadstråk samt Grebbestads glittrande vatten. Våningen passar dessutom lika bra som permanent eller fritidsbostad och går utmärkt att hyra ut.

P-plats finns strax utanför dörren och båtplats på Svinnäs Marin med endast 5 min promenad bort finns att hyra om man önskar!

Missa inte att boka in dig på visning till denna härliga våning!

För mer info och visningsbokning kontakta ansvarig Lotta Långström!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida