Grebbestad

Långeby 46

8 000 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    73 kvm
  • TOMT

    1434 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1959

Om bostaden

Beläget mitt i en av Norra Bohusläns mest fascinerande miljöer, Tjurpannans naturreservat, finner vi här Långeby 46 och denna pärla!

Här möts du av ett unikt och ostört läge präglat av havet och den vackra naturen med ett perfekt badrocksavstånd till morgondoppet.

Huset har en trevlig och lättskött planlösning om ca. 73 m2 med en stor och härlig terrass som vetter helt fritt och öppet mot havet. Här kan man insupa den härliga kvällssolen och njuta av vackra solnedgångar.

Utöver detta finner vi kök, vardagsrum med mysig kamin och dubbeldörrar som leder ut till terrassen, tre sovrum och ett badrum.

Tomten erbjuder en stor härlig terrass i ostört läge med gott om plats för sommarens grillgäster. Härifrån kan man njuta av både den vackra skärgården och havets alla färgskiftningar vid de olika årstiderna.

Förutom boningshuset finner vi även en högt placerad gäststuga om ca. 15 m2 med pentry och en egen terrass samt en praktisk förrådsbod.

Fastigheten ligger i Tjurpannans naturreservat som är känt för sin vilda och spektakulära natur. Här kan man bevittna skärgården och dess hav som kastar sig upp mot klipporna.

Vill man ta sig salta dopp hittar vi vackra klippbad nere vid havet endast ett stenkast från huset.

Här bor man lugnt och avskilt men samtidigt med bekväm närhet till Grebbestad (ca. 10 min med bil) med dess fulla utbud av butiker, restauranger, uteliv, apotek, systembolag, hamnliv och havsbad.

Söker man shopping har man ca. 15 min till Tanum Shoppingcenter.

Kort och gott är Långeby 46 en plats som måste upplevas på plats, där total avkoppling förenas med en spektakulär skärgårdsmiljö.

Till fastigheten finns även en båtplats som köparen eventuellt har möjlighet att överta, ca. 700 m från huset.

Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt:

https://my.matterport.com/show/?m=yGZiPvGFajg

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida