Fjällbacka

Valö Saltkällebukten 6

11 500 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    102 kvm
  • TOMT

    1880 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2004

Om bostaden

På södra delen av Valön strax utanför Fjällbacka, ges nu en unikt tillfälle att bil ägare till detta stilfulla, arkitektritade hus på Saltkällebukten 6!

Denna fantastiska egendom når du på ca. 5 min båtkörning från Fjällbacka hamn och ligger med ett högt, fritt och avskilt läge med en underbar havsutsikt .

Den storslagna huvudbyggnaden och attefallshuset ligger och blickar ut över vattnet och en bit nedanför finns en stor brygganläggning med sjöbod och flera båtplatser. Bryggan omges av mjuka gräsytor och vacker sandstrand- perfekt för sällskapsspel med familjen.

På en plats omgiven av vår vackra skärgård med vacker havsutsikt har huset uppförts med en uppenbar känsla och omsorg för såväl materialval som detaljer. Vi hittar bland annat vitlaserad liggande panel på väggar och vitoljat golv i alla rum.

Stora Hajomglaspartier, sedumtak och golvvärme förenas i en tilltalande helhet som andas rofylldhet, tidlöshet och kompromisslöshet.

Huset bjuder på en genomtänkt planlösning och hjärtat utgörs av ett imponerade rum i form av kök, matplats och allrum med braskamin tillsammans i öppen planlösning. Från de stora fönsterpartierna/skjutpartierna får man en imponerande havsutsikt mot söder och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Utöver detta når vi tre sovrum alla med utgång till terrass, klädkammare och helkaklat badrum.

Den smakfullt anlagda trädgården erbjuder såväl flera solrika uteplatser under bar himmel som ett trivsamt attefallshus som kan nyttjas efter behov och önskemål. Detta i kombination med en väl tilltagen terrass som löper runt hela huset- perfekt för lata sommardagar till trevliga grillkvällar med familj och vänner.

Attefallshuset ger oss ett smakfullt och trevligt intryck med hög trivselfaktor. Vi får ett allrum med en liten köksdel och utgång till terrass, sovrum samt badrum.

Längst med vattenbrynet hittar vi en fantastisk sjöbod här kan man leva ett härligt skärgårdsliv med sol, bad och fiske och samla familj och vänner för en stunds avkoppling och rekreation. Invändigt hittar vi oljebehandlat golv och vitlaserade panelväggar, trinettkök, toalett med WC och handfat.

Sjöboden är belägen på altaner och bryggdäck med belysning.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller dessa länkar för VR-visning av bostad samt sjöbod:

https://my.matterport.com/show/?m=QodCjcjnpkG

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Med dess speciella karaktär, genomgående känsla av exklusivitet och underhållsfria material får man här ett hus utöver det vanliga.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Lotta Långström för mer info samt visningsbokning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida