Fjällbacka

Valö Hölja

15 000 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    65 kvm
  • TOMT

    3208 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1993

Om bostaden

Är ni på jakt efter en strandfastighet med privat läge? Här ges nu chansen att förvärva en riktig kanonfastighet på Valön, strax utanför Fjällbacka.

Fastigheten med sitt höga läge ger oss första parkett till den vackra Bohuslänska naturen med dess kobbar och skär. Arkitektritat från grunden för att på bästa sätt smälta in mellan både lummighet och berg.

Den vackra eldstaden som strategiskt är placerad i mitten knyter samman den öppna planlösningen mellan kök, allrum och matplats. Matplatsen är gjord för att skapa många fina minnen under middagar i goda vänners lag och ger samtidigt en oslagbara vy över inloppet till Fjällbacka.

Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum, badrum, förråd och tre uteplatser så man enkelt kan följa solens vandring.

På fastigheten finns även en separat mindre gäststuga som även denna har en oslagbar utsikt. Från den privata bryggan med egen badstege badar man i solen från morgon till kväll.

Går vi en kort promenad på stigen bakom huset leder den oss ner till sandstranden där man bekvämt kan bada med de lite yngre familjemedlemmarna.

Fastlandet ligger ca 10 minuter bort med båt och där möts man av Fjällbackas fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv. Från Fjällbacka når man bekvämt kustorterna Bovallstrand, Grebbestad och Hamburgsund.

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida