Fjällbacka

Skolgatan 4

16 950 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    135 kvm
  • TOMT

    176 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1972

Om bostaden

Med ett av Fjällbackas vackraste utsiktslägen hittar vi denna fantastiska fastighet på Skolgatan 4!

Nu ges tillfälle att förvärva denna topprenoverade och mycket smakfullt inredda fastighet endast ett stenkast från Fjällbackas brygga och vackra skärgård.

Fastigheten ligger högt och får därför en underbar havsutsikt från såväl huset som från altanen och balkongen men även ett perfekt solläge hela dagen.

Bostaden är totalrenoverad till oklanderligt skick med smakfulla och påkostade materialval. Vi hittar här exempelvis vitoljade ekplankor från Parador, kök från Kvänum, bänkskivor i granit, vitvaror från Siemens, aluminiumfönster från NorDan, Fiber, Plejd-styrning av belysning inne och ute, massiva innerdörrar med frostat glas, vattenburen golvvärme på nedre plan samt smarta förvaringslösningar i källaren och på kattvind.

Planlösningen är väl genomtänkt med det stora köket i anslutning till vardagsrummet med kamin på entréplan. Från detta utrymme slås man av en vacker havsutsikt och vi når här även två dubbeldörrar ut till den härliga altanen i sydvästläge med en underbar vy över skärgården och dess båttrafik. Här kan man njuta av den vackra solnedgången och insupa lugnet!

Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum varav två på övre plan. Här finns även ett allrum som är öppet till nock med utgång till balkongen med om möjligt ännu bättre utsikt.

Givetvis har Skolgatan 4 kaklade badrum med dusch i båda våningsplanen.

Här bor man i en unik miljö med närhet till allt som kan önskas av den vackra pittoreska skärgården. Salta bad, sandstrand och den populära Fjällbackabryggan med dess fulla utbud av restauranger, butiker, caféer och båtliv når vi på bekvämt promenadavstånd från huset. För den golfintresserade ligger Fjällbackas GK endast ca. 5 minuters biltur bort och till Grebbestad har vi ca. 13 km.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden:

https://my.matterport.com/show/?m=GwEDwU1P4hp

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida