Fjällbacka

Långsjövägen 40

5 900 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    100 kvm
  • TOMT

    731 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1940

Om bostaden

I vackra Fjällbacka förmedlar vi nu denna havsnära och trevliga fastighet med en stor och solrik tomt och utsikt över skärgården!

Välkomna till vackra Mörhult- här erbjuds nu en fastighet med hög potential att bli ditt alldeles egna drömboende.

Vi får ett charmigt och trivsamt boende som erbjuder generösa gemensamhetsytor med vacker havsutsikt från delar av huset, kök, två sovrum samt två badrum fördelat över 1½ plan.

Den lättskötta och väl tilltagna trädgården ger plats åt aktiviteter med familj och vänner samt har en härlig generös uteplats att spendera grillkvällarna på.

Till morgondoppet i Mörhult har vi endast en kort promenad, här finner vi badplats med trädäck, strand, brygga och trampolin.

Från fastigheten tar vi oss enkelt ner till Fjällbackas utbud av restauranger, butiker, vårdcentral, apotek, båtliv och salta bad.

För den golfintresserade hittar vi Fjällbacka GK efter ca 1,5 km. Vi når även fina skogspromenader runt om och ca 3 km till Veddö Naturreservat.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden: https://my.matterport.com/show/?m=S7E29erpq8c

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida