Fjällbacka

Långesjö Russekärr 19

4 450 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    71 kvm
  • TOMT

    1228 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1968

Om bostaden

I populära Långsjö, beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad, förmedlar vi nu Långesjö Russekärr 19 och denna härliga sommaridyll!

Fastigheten har en 1 228 m2 stor tomt med privat och insynsskyddad innergård med bästa solförhållanden, här får man härliga gräsytor som bjuder in till ute aktivitet med vänner och familj och naturberg.

På tomten hittar vi altaner i olika väderstreck där man kan följa solen från morgon till kväll samt en härlig terrass på berget med vackra vyer.

Vi får här ett trevligt fritidshus om 71+22 m² fördelat över ett sovrum, badrum, kök med matplats samt ett vardagsrum och matsal med kamin i öppen planlösning med utgång till altan i soligt söderläge samt en källare som vi når från husets entrésida.

Utöver boningshuset finns även två vinterisolerade gäststugor med altandäck som erbjuder flertalet bäddar- perfekt för långväga gäster.

Säljarna har en båtplats i Långesjö som går att överlåta under 2022 den som önskar.

Här bor du i ett trivsamt och populärt område med en kort promenad ner till härligt havsbad i Långesjö. Här finner man den idylliska lagunformade naturhamnen med

sjöbodar o båtar.

Väddös attraktiva naturreservat som erbjuder fina bad, vandringsleder och fantastisk utsikt utöver den Bohuslänska skärgården.

Fjällbacka och Grebbestad med dess utbud av affärer, restauranger, bryggpromenader och uteliv når på på ca 6 resp. 8 min med bil.

Större städer som Göteborg och Oslo når du på ca 1,5-2 tim med bil.

För en mer målande 3D-upplevelse av huset, vänligen klicka in er på denna länk:

https://my.matterport.com/show/?m=xbX3DLwKYJX

Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar. Försäkring mot dolda fel/osynliga följer med till köparen!

För mer information och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Välkomna!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

Grebbestad

Se detta objekt på mäklarens hemsida