Mariefred

Prästhällsvägen 37

6 750 000 sek

Södermanlands län

 • BOYTA

  180 kvm
 • TOMT

  1915 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1991
 • RUM

  7

Om bostaden

Hjärtligt välkomna till Herresta och Prästhällsvägen 37, och detta vinterbonade fritidshus med permanentstandard. Bostaden erbjuder rogivande sjöutsikt, uthyrningsbart gästhus med loft samt plan och behaglig tomt!

På lugn återvändsgränd finner ni denna bostad med magnifik utsikt! Väl in i entréplan möts ni av hallen med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. WC och tvättstuga med dusch finner ni vidare in i bostaden. Ett trevligt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Ljus och social matplats med plats för ca 6 personer med utgång till altandäcket. Vardagsrummet med tjusiga fönsterpartier och en rogivande sjöutsikt samt den värmande öppna spisen, även här utgång till trädäcken som går runt hela huset. På entréplanet finns tre stycken gedigna sovrum med plats för dubbelsäng.

Via trappen upp till det övre plan möts ni av det rymliga allrummet där ni får plats med soffgrupp och TV-möbel. Här finner ni även två stycken rymliga sovrum där ni får plats med dubbelsäng.

På fastigheten finns en plan och behaglig tomt för lek och umgänge. En gäststuga med vardagsrum, trinettkök, WC med dusch och handfat, övervåning med sovrum samt förrådsdel - perfekt för övernattande gäster eller för att hyra ut! På tomten finner du även ett äldre utedass med två st vedbodar. Fiber och kommunalt VA (vattenledning med värmekabel) I Herresta bor du med närhet till badbryggor, möjlighet till båtplats och flera fina golfbanor! Mariefred och Stallarholmen ligger på ett behändigt avstånd där sevärdheter som Gripsholms och Mälsåkers slott kan skådas. Från Läggesta station har ni ca 40 min med tåg från Stockholms centralstation.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. En friskrivningsklausul i ett köpekontrakt innebär att en köpare inte kan ställa krav på säljaren för fel som omfattas av friskrivningen.

Läs mer om Herresta Samfällighetsförening på http://www.herresta.com/

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Isaac Sundin Karlsson

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida