Tyresö

Tjärnstigen 42

7.495.000 kr

Område
Tyresö
Boyta
139 kvm
Biyta
6 kvm
Rum
4 rum
Tomt
2890 kvm
Byggnadsår
1945
Utgångspris
7.495.000

Tjärnstigen 42 Tyresö Strand

Varmt välkommen till Tjärnstigen 42 ett otroligt charmigt och mysigt hus. Totalrenoverat och tillbyggt under senare år där varje kvm är väl tillvaratagen och där hela den varsamma renoveringen är väl genomtänkt in i minsta detalj. Här ges verkligen tillfälle för er som söker ett lättskött modernt hus med karaktär och ett högt fritt södervänt läge på omtyckta Tyresö Strand med närhet till det mesta. Tomten har under senaste året i iordningställts med en stor plan gräsmatta med plats för spring och lek. Nya stora fina altaner som blir en förlängning av husets sociala delar. Allt är gjort för att vara så lättskött som möjligt.
Det här huset måste verkligen upplevas på plats för att insupa den härliga känslan man får redan vid entrén.

Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med platsbygd garderob för ytterkläder och skor. Stort gästrum/arbetsrum med smakfullt klinkergolv (även i hallen). Rymligt duschrum med stilfulla materialval. En bra tvättstuga samt ett teknik och pannrum.
På mellanplanet finns det sociala delarna i öppen gemensam miljö med ett nytt fräscht kök med vitvaror från SMEG, vardagsrum med fin ommurad spis i ena hörnet med kassett samt en matsal med plats för ett större sällskap. Utgång härifrån till en stor härlig skyddad terrass som ger plats för flera sittgrupper.
Övre plan har en hall med platsbyggda garderober, ett stort master bedroom med högt i tak och även här platsbyggda garderober. Utgång härifrån till en balkong med underbar eftermiddag och kvällssol. Här sitter du gärna med ett glas vin och njuter.
På det här planet finns ytterligare ett sovrum samt ett nytt toalettrum.
Hela huset ger genomgående ett mycket smakfullt och exklusivt intryck där varje detalj är så väl genomtänkt, större delen av huset har vattenburen golvvärme.
På tomten finns en varmbonad gäststuga och på infarten finns plats för flera bilar.
Ett underbart hus med så mycket känsla på en stor härlig tomt. Ett hem att längta hem till !

Varmt välkommen på visning.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Helene Carlsson Fastighetsmäklare