TYRESÖ

Pelles Väg 13A

7.995.000 kr

Boyta
164 kvm
Biyta
21 kvm
Rum
6 rum
Tomt
901 kvm
Byggnadsår
2010
Utgångspris
7.995.000

Kontakta mäklaren för att boka in visning!
Varmt välkomna till denna vackra arkitektritade villa i Trollbäcken om hela 185 kvm totalyta! På en av Trollbäckens lugnaste gator ligger denna naturnära och tilltalande sluttningsvilla från Sjödalshus 2010. Här bor du i ett familjevänligt område med både natur och fågelkvitter precis utanför dörren. Öppna de inglasade dubbeldörrarna till något av trädäcken och rör dig som du vill fina sommardagar då fåglarna kvittrar och grillen tänds. Tomten präglas av plana ytor som på baksidan av huset övergår till en varierad och högt belägen naturtomt. Huset har genomgående exklusiv standard samt genomtänkta tekniska och praktiska detaljer såsom flera luftvärmepumpar för luftkonditionering, golvvärme på båda plan från bergvärmepump och väl genomtänkt planlösning. Fiber och larm finns installerat. Högt i tak kombinerat med stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och atmosfär både på nedre och övre plan. Fyra rymliga sovrum, hela tre badrum och stora sällskapsytor gör huset väl anpassat för den större familjen.

Detta kompletta och familjevänliga hus har flera bekvämligheter som underlättar vardagen. I huset finns bland annat ett stort antal extra antal elkontakter på båda plan, LAN, centraldammsugare och en komplett tvättstuga med bland annat hela tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Fönstren på solsida är utrustade med värmefilter som begränsar värmeinsläpp men behåller ljusinsläppet. Kombinerat med luftkonditioneringen ger det en sval känsla av hotellobby även de varmaste sommardagarna. Tomten omringas av ett gediget Gunnebo-stängsel där framsidan består av en plan och lättskött gräsmatta för lek och sällskap, samt en uppfart till entrén som rymmer 2-3 bilar. På baksidan har du möjlighet att vistas på en stor trevlig altan som vetter mot bergssluttning och skog, en utmärkt plats att vistas nära naturen. Vill du få en ännu bättre och privat vy över området tar du dig upp på den översta altanen, utmärkt solläge med skogen som din närmsta granne. Garage går att bygga på fastigheten.

Välkomna till en denna vackra och kompletta villa med det mesta du kan tänka dig! Öppna visningar men enskild visning kan ordnas efter tidsbokning.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Heléne Jernestrand Reg. Fastighetsmäklare