Tyresö

Björndalsringen 32

4.495.000 kr

Boyta
55 kvm
Biyta
9 kvm
Rum
3 rum
Tomt
4525 kvm
Byggnadsår
1944
Utgångspris
4.495.000

Välkommen till Björndalsringen 32.

Här möts du av en unik naturtomt i högt och fritt läge med vidsträckt havsutsikt. Fastigheten om ca 4525kvm ger en härligt lugn och privat känsla.

På tomen ligger huvudbyggnaden, attefallshus, garage och friggebod.

Ta klivet in i ett härligt hus med utsikt över fantastiska Erstaviken. Innanför dörren finner du klädkammaren och hallen som leder till de två sovrummen samt övrig del av huset. De stora fönsterna i sovrummet gör det svårt att släppa blicken från båtarna som passerar. Förbi köket och badrummet ligger vardagsrummet med stora sällskapsytor och mysig öppen spis.

Attefallshuset om ca 25 kvm byggdes 2020. Huset har kontor, sovloft, och en härlig relax med badrum, bastu och direkt anslutning till altanen med bubbelpoolen. Perfekt för avkoppling sena sommarkvällar, härliga vintrar eller varför inte en solstund mitt på dagen. Bubbelpoolen och bastun bjuder på en magnifik utsikt över havet som är få förunnat.
På den stora uppfarten finns garage och parkering för flera bilar med laddbox för elbil. I andra änden av tomten finns en nyanordnad trädgårdsland med fruktträd, bärbuskar, växthus och närliggande friggebod.
Fastigheten är ansluten till öppen fiber via Telia.
Björndalens busshållplats finns med 5 minuters gångavstånd vid Breviksvägen.

En perfekt tomt med hög potential och närhet till både natur, rekreation och skärgård

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Aras Ismail Reg. Fastighetsmäklare
Telefon:
073-500 05 65
Direkt:
073-500 05 65
aras.ismail@husmanhagberg.se