Skärholmen

Våruddsringen 79

5.950.000 kr

Boyta
148 kvm
Rum
4 rum
Tomt
1064 kvm
Byggnadsår
1983
Utgångspris
5.950.000

NU ÄR LETANDET ÖVER!!!!

Med ett högt och soligt läge, i en rofylld miljö finner du detta hus i vackra Johannesdal. Huset är strategiskt placerad högt upp på tomten, med promenadavstånd till Mälaren, bryggor och barnvänliga stränder.

Huset är fördelat på två plan om praktiska 148 m² med fyra rum och kök. Här finner vi en självsäker design och en charmig arkitektur med gott om fönster vilket skapar en skön känsla av rymd. De stora fönsterpartierna i huset ger ett underbart ljusinsläpp och visar en vacker vy mot naturen och Mälaren som är som en ständigt skiftande tavla.

Praktisk planlösning mellan kök , hall och vardagsrum vilket gör att det blir en social del som blir härlig att umgås i. Köket är fullutrustat och bevarat med gott om bänkutrymme vilket ger en bra plats för matlagning. Stort helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. På övervåningen är det högt till tak, även här finns ett helkaklat badrum. Stora sällskapsytor med vackra ekgolv både på botten och övervåningen.

Den fantastiska altanen, som omfamnar hela huset och ger ett följsamt helhetsintryck med den härliga utsikten. Huset har ett insynsskyddat och soligt läge. På altanen får man plats med en stor loungegrupp och matplats.

Den stora tomten om 1064 m² har inslag av naturtomt och plana gräsytor, som gör det perfekt för lek och aktiviteter. Baksidan av tomten vetter mot allmänning som ger känsla att man har en egen skog bakom. Passar perfekt för lekande barn eller husdjur.

Huset har en egen uppfart där man får plats med flera bilar. Huset har även ett tillhörande garage med plats för en bil.

Sommarvatten från Mälaren finns i trädgården för bevattning, som gör att det går att vattna även vid bevattningsförbud.

Detta är ett smultronställe som man inte får missa!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Hussein Ammouri Fastighetsmäklare
Direkt:
070-214 59 23
hussein.ammouri@lansfast.se