Stockholm

Sjövikstorget 11, 1 tr

6 395 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    78 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2008
  • RUM

    3

Om bostaden

* Stor balkong med Mälarutsikt

* Välplanerad

* Genomgående

* Öppen planlösning

* Hiss

* Byggnadsår 2008

* Optimalt läge

* Stabil förening med låg månadsavgift

* Nära T-bana och övrig kommunikation

Fler bilder kommer from tisdagen den 17/5.

Välkommen till denna välplanerade 3:a med rymlig balkong och magnifik utsikt mot Mälaren. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger en social känsla. Fint kök i toppskick med full maskinell utrustning såsom induktionshäll, varmluftsugn, mikro, kyl och frys, köksfläkt och diskmaskin. Lägenhetens pärla är den fantastiska balkongen i härligt söderläge med sol stora delar av dagen och gott om plats för utemöbler. Badrummet är trevligt med tvättmaskin samt torktumlare. Lägenhetens ena sovrum har en mycket bra rymd och det finns ytterligare ett trevligt sovrum. Fin ekparkett sträcker sig längs hela bostaden. En riktigt bra lägenhet för er att trivas i under många år. Här erbjuds ett perfekt boende för den kräsna och här bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Välkommen till ditt nya hem.

I Brf Vinrankan 1 bor du i en stor och trygg förening om 162 lägenheter och 5 st lokaler. Alla lokaler är uthyrda med goda intäkter från bl.a. Hemköp. Föreningen har 2 garage med 135 parkeringsplatser med elbilsladdare installerade. Elbilar som laddas i garaget betalar för faktisk förbrukning samt ett hanteringspåslag vilket faktureras varje kvartal. Det finns även 4 st moped/mc-platser. Föreningen har investerat i solceller på taket. Det finns även en fin och trevlig innergård med sandlåda för barnen. Det går att hyra en perfekt gästlägenhet med 4 bäddar som släkt och vänner kan bo i.

Liljeholmskajen är ett populärt, expansivt, lugnt och sjönära område. Lägenheten är belägen med närhet till Årstaviken. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, populärt surdegsbageri, restauranger, gym, kemtvätt samt ett flertal frisörer. Attraktivt beläget med närhet till storstadens puls bara några minuters promenad bort. Här finns närhet till Årstaskogen med härliga, lummiga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Välbesökta badbryggor finns efter kajen, ett stenkast från lägenheten. Badmöjligheter finns även vid härliga Vinterviken eller Sjön Trekanten som ligger i närheten. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Ett par minuters promenad till Liljeholmens galleria med dess generösa utbud av all möjlig service man kan tänkas behöva. Flertalet förskolor samt bra skola i området.

KOMMUNIKATIONER

Centralt läge med goda kommunikationer runt hörnet i form av tunnelbana vid Liljeholmen (röd linje), tvärbana mellan Gullmarsplan och Alvik samt Solna, flygbuss till Arlanda flygplats och flertalet bussar. Även pendeln vid Årstaberg är inom gångavstånd.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Victor Öfverberg

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida