Bromma

Molinvägen 23

0 kr

Område
Södra Ängby
Boyta
260 kvm
Biyta
154 kvm
Rum
10 rum
Tomt
908 kvm
Byggnadsår
1938
Utgångspris
0

Molinvägen 23

Välkommen till ett av Brommas mest unika och exklusiva hus med Mälaren som granne. I denna klassiska och representativa funkisvilla i Södra Ängby med 10 rum bor du bekvämt på hela 414 kvm med en härlig friköpt tomt på 908 kvm.

Södra-Ängbypärlan har av nuvarande ägare med största aktsamhet och omsorg tagits om hand och renoverats och är idag ett hus där moderna funktionaliteter och materialval samsas med vackra bevarade originaldetaljer. Villan har alla klassiska Södra Ängby-attribut bevarade, såsom vackra parkettgolv, elementskydd i rotting, blyinfattade fönster och unika kassettak.

Här presenteras stora lättmöblerade sällskapsytor i både vardagsrum och matsal med utgång till terrass, stilfullt kök med generösa arbetsytor, fyra bra generösa sovrum på övre plan, stort badrum liksom ett rymligt allrum med kassetttak och fiskbensparkett på golv med utgång till ytterligare en altan.

Det nedre planet består av en privat del samt en uthyrningslägenhet. I den privata delen finns ett sovrum, badrum med bastu, klädvård, stort garage samt groventré. Uthyrningsdelen består av sovrum/allrum, kök med matplats och badrum. Denna del kan med fördel även användas för det äldre tonårsbarnet eller en au pair.

Utöver detta erbjuder huset en stor härlig terrass och en soldränkt altan med utsikt över Mälaren. I Södra Ängby bor du med närhet till det mesta. Med endast några minuters promenad når du Ängbyplan med dess restauranger, café och butiker. Här finns även närhet till T-banestation (grön linje) som tar dig till Stockholms innerstad på cirka 15 minuter samt Förskolan Färjan och Södra Ängby skola. Några 100 m bort når du båtklubben och Ängbybadet. Naturreservatet i Judarnskogen når några lätta steg bort och är ett utmärkt rekreationsområde alla årstider. Här kan du njuta av promenader, löpning, längdskidor eller skridskoåkning på sjön.

Varmt välkommen hem önskar James Khan på Fastighetsbyrån i Bromma.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

James Khan Fastighetsmäklare
Direkt:
070-109 86 80
james.khan@fastighetsbyran.se