Bromma

Hökvägen 4

16.495.000 kr

Område
Ålsten
Boyta
175 kvm
Biyta
38 kvm
Rum
8 rum
Tomt
599 kvm
Byggnadsår
1923
Utgångspris
16.495.000

Hökvägen 4

Välkommen till ditt drömhus på Hökvägen 4! Idylliskt inbäddad ligger denna 20-talsdröm i Ålsten med omgivande lummiga trädgårdar vilket påminner om Bullerbyn. Med uppväxta och grönskande häckar ramas den friköpta tomten in och fastigheten befinner sig strategiskt placerad på en lugn och attraktiv gata med ett fantastiskt läge. Huset är en familjedröm med välplanerade och öppna sociala ytor och har av nuvarande ägare med största aktsamhet och omsorg tagits om hand och renoverats och är idag ett hus där moderna funktionaliteter och materialval samsas med vackra bevarade originaldetaljer. Här finns 20-talets hjärta och själ väl bevarad och atmosfären är harmonisk samt luftig. Till huset hör en lummig trädgårdstomt med soldränkt glasveranda och altan i rakt syd- och obrutet västläge vilket ger långa och ljusa kvällar sommartid. Här finns ett stort antal blommande växter, gammeldags rosor, buskar och träd och en soldränkt altan. Sommartid blommar trädgården ut och visar upp sig i all sin prakt och ger ett privat och ombonat utrymme där barnen kan sparka boll medan du kan luta dig tillbaka i loungemöbeln på altanen med din favoritförfattare, vintertid skymtas marinan vid Mälarens kant genom buskarna.

På Hökvägen bor du på bästa läge i Ålsten. Trädgården vetter mot den lekvänliga Varvsängen där områdets barn samlas för lek och bus. På gångavstånd finns de både mycket eftertraktade och välrenommerade Ålstensskolan och Höglandsskolan med årskurser från förskola upp till 5:an respektive 9:an. Just husets närhet till skolorna ger en stor fördel då Stockholms skolor antar elever enligt närhetsprincipen. Närhet till naturreservatet Judarnskogen, några minuters promenad till Ålstens torg och Höglandstorget samt 12:ans spårvagn.

För dig som önskar bygga till finns ett färdigt bygglov vilket gör att huset blir totalt 321 kvm varav 231 kvm boarea enligt arkitektens förslag.

Detta är definitivt ett boende utöver det vanliga. En villa som måste upplevas med egna ögon. Missa inte chansen, det kan vara din dröm som är till salu!

Välkommen att kontakta James Khan på Fastighetsbyrån för mer information.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

James Khan Fastighetsmäklare
Direkt:
070-109 86 80
james.khan@fastighetsbyran.se