Stockholm

Henriksdalsallén 26B

0 kr

Område
Hammarby Sjöstad - Henriksdalshamnen
Boyta
108 kvm
Rum
5 rum
Byggnadsår
2012
Utgångspris
0

Välplanerad 5:a!

Här har ni en mycket välplanerad femrummare med radhuskänsla i attraktiva Henriksdalshamnen. I denna yteffektiva lägenhet finnes 4 rymliga sovrum, två badrum med badkar och dusch, en mysig balkong i sydvästläge, och ett modernt kök.

För familjen finns här gott om förvaring och läget mot den lugna och omtyckta innergården är perfekt. Från balkongen kan du betrakta båtlivet i Danviks kanal och Sofia kyrkas sken om kvällarna.

Som boende i Henriksdalshamnen har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger. Här finns också ett litet mysigt bageri och gym. Från Henriksdalshamnen kan du välja att ta båt in till stan, Djurgården eller Fjäderholmarna. Även Södermalms puls är nära, antingen tar du en promenad över Danvikstullsbron eller gratisfärjan Lisen som går med tät trafik mellan Henriksdalshamnen och Barnängen. I huset intill hittar du en välsorterad livsmedelsbutik där du kan komplettera med det nödvändigaste. I närområdet har du populära Anders Franzéns park samt två förskolor. Inom en kort promenad når du Hammarbybacken och Nacka-reservatet med rekreation såväl sommar som vinter.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Hampus Forsberg Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Direkt:
070-870 72 62
hampus.forsberg@fastighetsbyran.se