Skärholmen

Fiskarfjärdsstranden 11

6 990 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  145 kvm
 • TOMT

  1034 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1979
 • RUM

  6

Om bostaden

Sagolikt vackert på Fiskarfjärdsstranden ligger denna synnerligen attraktiva villa som genomgående präglas av trivsel, härlig rymd och varm atmosfär och ett fantastiskt ljus såväl sommar som vinter.

Allt är renoverat med finess och stil till nutida standard samtidigt som många av de vackra tidsenliga detaljerna bevarats. Här finns gott om plats för alla - den stora familjen med många barn och vänner.

Här möts man med generös, välkomnande hall, rikt vida fönsterpartier, kamin, en inbjudande ogenerad terrass delvis under tak samt den stora privata trädgården. Här finner man flera sovrum. I det stora, charmfulla köket verkligen flödar solen in tack vare läckra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. På övre plan rejält allrum med kamin, stor balkong med bästa utsiktsläge och panoramavy över Mälaren.

Huset har en rymlig vind och det finns en verkstad för den händiga. På tomten finns det även en liten stuga på ca 15 kvm med vedspis samt växthus. Här får man plats med flera bilar vid carporten eller fria parkeringen vid gatan.

Tomten, ca 1034 kvm, har ett högt, ogenerat läge i de mycket eftersökta, barnrika villakvarteren Johannesdal. Här bor man lugnt och rofyllt med endast några minuter till tunnelbanestation, flertalet eftersökta förskolor och skolor, motion och bad- och båtliv i Mälaren.

Sommarvatten från Mälaren finns för bevattning, som gör att det går att vattna även vid bevattningsförbud.

Välkomna till ett boende utöver det vanliga!

Området

Välkomna till Johannesdal ett lugnt och idylliskt villaområde vid Mälarens strand. Området är mycket barnvänligt och en skola (F-6) finns med gångavstånd från bostaden. Letar ni efter ett boende med närhet till både naturen, vattnet och staden har ni hittat rätt. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs Mälaren samt fotbollsplan och idrottsplats. I närområdet finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor.

Kommunikationer

Här bor ni med närhet till Vårbergs Centrum (ca 2 km) där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 25 min tar er till Stockholms central. I närområdet finns även bussar som bland annat tar er mot Huddinge sjukhus ( 20min ), Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburne tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida