Bergshamra

Vettershaga byväg Tomt A

1.250.000 kr

Område
Länna
Utgångspris
1.250.000

Vettershaga byväg Tomt A Vettershaga by

Endast 50 minuter från Stockholm och 20 minuter från Norrtälje ligger denna vackert belägna fastighet med vy mot vattnet och inloppet till Bergshamraviken. Här kan du utforma ditt egna drömhus utifrån tomtens karaktär.
Precis nedanför tomten finns båtplats vid flytbrygga att hyra och med båt kommer du snabbt ut i vår vackra skärgård där du lätt hittar din favoritplats för lata soliga dagar. Vill du så hittar du även mysiga skärgårdskrogar bl a på Högmarsö, Blidö och Furusund.
Nära till busshållplats linje 621 som går mellan Norrtälje eller Åkersberga.
Tomten är under avstyckning och förhandsbesked finns för uppförande av permanenthus likväl som fritidshus och den ligger utanför detaljplanerat område. Fastigheten kommer att anslutas till avloppsreningsverk vilket ombesörjs och bekostas av säljaren.
Vettershaga är en by i södra delen av Norrtälje kommun och är en levande by med såväl permanentboende som fritidsboende. Byn präglas av jordbruksbygd och har under tidigare år varit hemmahamn för många av de roslagsskutor som fraktade varor från skärgården och senare hela Östersjöområdet till Stockholm. Vill du lära känna din nya ort mer så finns den ideella föreningen Wettershaga Vänner som bl.a. arrangerar midsommarfirande, valborgsfirande, strömmingsfiske med not och kräftskivor.
I Bergshamra ca 6 km nordväst om Vettershaga finns mataffär, bygghandel, vårdcentral samt barnomsorg och skola åk 0-9, skolbuss finns.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Petra Braun Reg Fastighetsmäklare
Telefon:
4617617025
Direkt:
46733721937
petra.braun@skandiamaklarna.se