Väddö

Stora Bagghusvägen 251

4.985.000 kr

Boyta
207 kvm
Biyta
51 kvm
Rum
7 rum
Tomt
13450 kvm
Byggnadsår
1942
Utgångspris
4.985.000

Villa i Gåsvik

Varmt välkomna till ståtliga vitputsade villa Alinsborg belägen i Roslagens norra skärgård – Gåsvik med närhet till Väddö kanal.
Med ett dylliskt läge och med vacker omhändertagen och inramad trädgård med ett flertal perenner och fruktträd, trädgården lämpar också sig för både lek och spel. Mitt i naturen, långt bortom storstadens jäkt.
Huset är nyligen totalrenoverat samt omgivet av vacker natur och mycket rofyllda omgivningar. Detta är livskvalité i Roslagen! Här kan du njuta av det avskilda lugna läget med havet i närheten.
Byggt år 1942 , huset disponerar över 7 r o k, varav 3 sovrum, totalyta ca 258 m². 3 sällskapsrum med rymd i tak och ljus öppen planlösning, braskamin. Utgång till altan med pool , generöst och hemtrevligt kök med gott om arbetsytor och stor matplats för den stora familjen.
Fd garage som idag disponeras som gästutrymme och ett gym. Finns också ett fristående dubbelgarage 65 m² nedanför fastigheten.
Vacker trädgårdstomt och naturtomt 13 450 m² intill stora strövområden fyllda med bär och svamp.
Tillgång till båtplats vid Väddö kanal.
Här infinner sig lugnet så fort du stannar bilen vid tomten på en plats som skänker en underbar känsla, det här är verkligen ett drömställe.
Varmt välkommen till Väddös vackra natur med närhet till havet. Buss, ca 200 meter
Endast en och en halv timmes bilresa från Stockholm. Lätt att nå med allmänna kommunikationer.
Vackert område med många promenadstråk, grönområden samt badplats i Gåsviksjön.
Du tar dig lätt hit med buss 645 från Norrtälje och promenerar sista biten till huset. Populära Edblads precis i närheten.
Varmt välkommen till denna ståtliga villa omgiven av vacker natur och Ålands hav i närheten.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Kjell Johansson VD | Fastighetsmäklare
Direkt:
070-715 45 81
kjell@kjfast.se