Grisslehamn

Stenmalsvägen 22

4.500.000 kr

Område
Väddö
Boyta
80 kvm
Byggnadsår
1990
Utgångspris
4.500.000

Unik havstomt 12 ha

Vid Fjällboholmar/Grisslehamn ligger denna unika fastighet med total avskildhet.
Välkomna ut till en fastighet med egen strand om ca 80 meter och 12 ha skogsmark med jaktmöjligheter för småvilt samt även fiskerätt på stora samfällda vatten. Denna fastighet är verkligen något alldeles extra med bara en granne och denna fastighet säljs nu också samtidigt.
Det storslagna havet öppnar upp sig framför fastigheten. Naturtomten består av vackra klippor och rofylld skog. Här kan man njuta av årstidernas alla skiftningar med havet som ett skådespel. Utsikten är slående med Åland som närmsta granne rakt ut över havet och ger en rofylld utsikt ut över det öppna havet. Lugnet infinner sig snabbt när man kommer hit. Vid stranden finner man ett bastuhus med vedeldad bastu och badtunna precis vid strandkanten. Fin strandlinje med vackra klippor. Kan säkert dyka upp en och en annan säl som hälsar på.

När man kör upp till fastigheten välkomnas man direkt av en enorm avskildhet och havet är det som möter dig först. Två bra bostadshus omfamnar gården på ett trivsamt sätt. Här infinner sig lugnet så fort du stannar bilen vid tomten på en plats som skänker en underbar känsla. Välkommen på visning och känn efter, det här är verkligen ett drömställe.

Fastigheten är uppförd 1995 och färdigställts och inretts år 2008, huset är ca 140 m , 5 rok med 3-5 sovrum. Huset inrymmer allt man behöver för ett bekvämt boende.
Köket och sällskapsytan ligger med öppen planlösning och med vacker utsikt ut över havet. Här finns stora fönster som vetter åt tre väderstreck. Finns gott om plats för familj och vänner, detta utrymme är ca 30 kvm. Synliga takbjälkar och en braskamin att mysa framför och två utgångar till den stora altanen.
Köket är utrustat med kyl/frys, spis och fläkt
Det rymliga duschrummet har WC och dusch och plats för tvättmaskin. Finns även utgång till altan.

Tre bra sovrum, varav två av dem har fantastisk havsutsikt.

Övervåningen är ett enda stort sällskapsutrymme i dagsläget med ljuvlig havsutsikt. Trägolv, är också förberett för vatten och avlopp.

Runt huset finns gräsytor för barnens lek och spel.

Nere vid sjökanten ligger bastuhuset med den vedeldade bastun och en vedeldad badtunna intill. En helt magisk plats att vara på.

Ett sjöställe med plats för hela familjen och alla besökande vänner. Grisslehamn ligger på kort avstånd och här finns affär och några restauranger. Vill man ha ett lite större utbud ligger Norrtälje en dryg mil bort med all tänkbar service.med fantastisk känsla på en vacker plats

Tomten är stor, och bildar detta fantastiska sjöställe. ett sjöställe med plats för hela familjen och alla besökande vänner. Här har du möjlighet att uppleva årstidernas växlingar med havet så nära inpå.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Kjell Johansson VD | Fastighetsmäklare
Direkt:
070-715 45 81
kjell@kjfast.se