Hallstavik

Ormön 3

4.500.000 kr

Område
Häverö-Edebo
Boyta
63 kvm
Biyta
9 kvm
Rum
4 rum
Tomt
3925 kvm
Byggnadsår
1973
Utgångspris
4.500.000

Sjötomt Roslagen

Välkommen till denna unika sjötomt på ön Ormön, Järsjö, Norrtälje med ett mycket ogenerat och avskilt läge med sol hela dagen och uddkänsla, bastuhus vid stranden, gästhus och två bryggor. Solnedgången kan också njutas från denna fastighet. Härlig utsikt över Ormösundet.

Huvudhusets 72 m² är fördelade på tre sovrum varav ett sovrum har utgång till altan med en fantastisk havsutsikt. Sällskapsdelen med braskamin och panoramafönster ut mot vattnet, utgång till altan med härligt solläge hela dagen. Badrum med duschkabin. Fräsch köksdel med bra arbetsytor och kyl/frys från 2014. Finns en toalett med märket Separett från 2013.

Här erbjuds allt du kan tänka dig för ett skärgårdsboende utöver det vanliga med ett ostört och naturskönt läge. Intill stora obebyggda naturområden på ön med en enorm frihetskänsla. Bara att gå ut och traska och plocka svamp och bär. Närhet till bla pittoreska Grisslehamn, Herräng samt Östhammar.

Vid ankomsten möts man av bryggdäcket och bastuhuset nere vid vattnet med bästa möjliga solläge. Här lever man ett aktivt bad- och båtliv, när det är som bäst. Tomten består av hällar och klippor såsom vacker skärgårdsnatur skall vara. Här varvas öppna klipphällar med naturtomt och med vacker utsikt och fina uteplatser. Finns också rabatter med blomning under hela sommaren. Buskarna och blommorna planterades för att dra åt sig fjärilar. Finns även äppelträd, klarbär, krusbär, hallon, rabarber och svarta vinbär. Det är också ett rikt fågelliv på ön.
Gästhus (ca 20 m² ) med altan med vacker havsutsikt Detta hus är renoverat med nytt kök och kallvatten indraget.
Det finns således gott om sängplatser för familj och vänner. Separat förrådsbyggnad finns också på fastigheten.
Ormön ligger mycket strategiskt i skärgården i Roslagen. Vill du njuta av orörd skärgårdsnatur finns hundratals olika öar att välja på.
Herrängs Marina finns att besöka och där går alldeles utmärkt att tanka båten

Denna fastighet äger också 50 % av ett 14,6375 hektar samfällt markområde på ön.

Kort båtresa från Järsjö, Hallstavik där denna fastighet delar brygga med grannen på ön. Båtturen över till ön tar ca 5 min, båt med 4hk ingår i köpet. Går också att ro över till ön.

Varmt välkommen till möjligheten att förvärva en unik sjötomt på vackra Ormön i närheten av Hallstavik.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Kjell Johansson VD | Fastighetsmäklare
Direkt:
070-715 45 81
kjell@kjfast.se