Norra Djurgårdsstaden

Spanielgatan 4

Inflytt vår 2021

7 100 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    76 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2020
  • RUM

    3

Om bostaden

Välkommen att anmäl er redan idag för mer info om projektet. inflytt 2021.

Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym.

Unité består av tre byggnader som karakteriseras av en enkel rå materialpalett. Fasaderna är av ljus betong men där husen fått olika fönstersättning och betongen olika behandling. I mitthuset ligger föreningens gemensamma takterrass med tillhörande chambré séparé och utsikt över Husarviken och Gasverksområdet.

Lägenheterna i projektet hämtar inspiration från funktionalismen och har mycket ljus och rymd. Noggrant utvald färgpalett som harmoniserar med den industriella känslan.

Varje lägenhet har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Alla balkonger har vitpigmenterad trall. (Organic wood)

För frågor om projektet:

unite@fastighetsbyran.se

Mäklarkontakter:

Christoffer Perenkranz 0707-31 72 89

Erik Andersson 0733-31 01 01

Sarah Sjödin 0734-31 61 07

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Erik Andersson

Stockholm

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.