Trångsund

Solviks strand 18

8.500.000 kr

Boyta
165 kvm
Biyta
18 kvm
Rum
7 rum
Tomt
848 kvm
Byggnadsår
1998
Utgångspris
8.500.000

Hänförande sjöutsikt

Smakfull villa i modern stil med ett högt och attraktivt läge ca 50 meter från sjön Magelungen. Här inträder semesterkänslan på den härliga solhyllan med första parkett och vidsträckt sjöutsikt via stora glasytor i rummen som förmedlar en härlig känsla med ett fantastiskt ljusflöde alla årstider.

Detta är en fastighet för den med högt ställda krav på sitt boende och som vill ha nära till natur och sjö. Huset är i två plan och med öppen planlösning. Den sociala delen i övre plan har ett stilrent kök i hög klass och ett vardagsrum med braskamin som sprider värme och ger hög mysfaktor.
Ljuvlig altan med skön sjöutsikt på entréplan och i nedre plan finns inglasat uterum och spabad, huset är en oas där man trivs, det finns även en fin trädgård med mycket perenna växter.
Stora fönsterpartier mot sjösidan, huset innehåller 4 sovrum. Även ett förstklassigt varmbonat dubbelgarage samt en förrådsbod.

På denna villafastighet införlivas mycket högt ställda förväntningar på läge, ljus, stillhet, stil, och även ett liv utanför huset. Finns möjlighet att ha en liten båt precis nedanför huset vid stranden. Ta t ex din kanot och ge dig ut på sjön alt en mindre båt.
Den inbjudande altanen alt uterummet är fantastiska platser att njuta av utsikten från.
Välskött ljuvlig trädgård med fin gräsmatta och planteringar som gör att trädgården är en plats där du gärna spenderar mycket ledig tid, här kan man njuta av alla årstidernas växlingar.
Den södervända tomten har ett skyddat läge med plana ytor för lek och spel. För den trädgårdsintresserade så finns alla möjligheter. Plats för flera bilar på uppfarten och i ett generöst varmbonat dubbelgarage.
Fastigheten är belägen i den nyare delen av Fållan. Ca 10 minuters promenad till Trångsunds centrum där pendeltåg och buss finns. Till Farsta Strand tar det ca 25 minuter att promenera och här finns pendeltåg och tunnelbana. Det är kort promenadavstånd, ca 500 m, till bussen vid Magelungsvägen.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Kjell Johansson VD | Fastighetsmäklare
Direkt:
070-715 45 81
kjell@kjfast.se