Höglandet

Grönviksvägen 32

Stockholms län

 • BOYTA

  140 kvm
 • TOMT

  372 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1982
 • RUM

  5
 • MÅNADSKOSTNAD

  0 SEK

Om bostaden

Ett boende för den som söker det "lilla extra" med guldkant.

Underbart livstilsboende i två plan som ni hittar i hjärtat av Bromma med en fantastisk sjöutsikt över Mälaren och Kärsön. Parhuset är på totalt 140 kvm med en friköpt tomt på 372 kvm.

Entréplanet består av ett rymligt sällskapsrum (med öppen spis) där de stora fönsterpartier släpper in ljus, rymd och skänker fridfull sjöutsikt. Här återfinns matsal i öppen planlösning mellan sällskapsdel samt kök. Det moderna köket är fullutrustad och har både praktiska arbetsytor, köksö med induktionshäll liksom vinkyl. På detta plan finner ni även en helkaklad wc med dusch.

En trappa upp finner ni ett extra allrum för barnen samt tre praktiska sovrum där bl.a. master bedroom har härlig sjöutsikt samt skjutdörrgarderob med gott om förvaringsplats. På detta plan finns ett exklusivt badrum med både dusch, badkar, vägghängd wc, handfat i kommod liksom praktisk tvättavdelning (slipp springa upp och ner med tvätten).

Tillhörande bostaden har ni även ett separat hus som idag används som det ultimata extra allrummet där barnen fritt kan leka samt lämpar sig perfekt för vänner och bekanta som sover över.

Terrassen ligger i bästa sydvästläge och är insynsskyddad med plats för ordentligt tilltagna utemöbler samt med utsikt över Mälarglittret.

Varmt välkommen till Grönviksvägen 32.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

James Khan

Bromma

Se detta objekt på mäklarens hemsida