Farsta

Doktorsvägen 41

Stockholms län

 • BOYTA

  65 kvm
 • TOMT

  2681 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1962
 • RUM

  2

Om bostaden

Kontakta mäklare för mer information och visning! - 070-491 90 18.

På slutet av Doktorsvägen ligger detta genomgående välplanerade hem som andas ljus och rymd där man redan i hallen märker att detta hus är något utöver det vanliga. Öppen och härligt planlösning mellan kök och vardagsrum med given plats för matbord. Huset centreras av en braskamin som genomsyrar rummet med värme och trivsamhet. Här blir en självklar plats i fåtöljen vid kallare årstider.

Tidigare loft har öppnats upp för en takhöjd om 3,8 meter. Huset har 1 generöst sovrum med god förvaring i tillhörande garderober. Möjlighet till loft för mer yta. Stora fönsterpartier bjuder in till mycket ljus och du kan njuta av sjöutsikt från nästan alla fönster! Nyligen renoverat badrum med dusch. Husets källarplan består av en gillestuga/sällskapsrum, funktionell tvättstuga samt pannrum och förråd. Nuvarande ägare har nyligen installerat solceller för att minimera energiförbrukningen.

Till huset hör en fantastisk tomt om 2681 kvm som ger utrymme till umgänge och barnlek. Huset ligger på slutet av Doktorsvägen och är med sitt höga läge helt fritt från trafik! Här finns även garage, friggebod, extra förråd och bastu! En lättskött trädgård där plana gräsytor blandas med naturtomt och diverse vackra växter och blomster.

Runt huset sträcker sig en altan där man kan njuta av solens alla stunder. Altanen ger plats för matgrupp och sammankomster och för livsnjutaren kan man nyttja utespat med vy mot sjön!

Naturskönt läge nära sjön Orlångens naturreservat med ett öppet och varierande landskap med möjlighet till härliga promenader, där det också går bra att ta ett dopp på sommaren eller åka skridskor på vintern samt fågelskådning vid Ågestasjön. På mindre än 10 minuter finns Ågesta Friluftsområde som erbjuder flera motionsspår, golfbana och ridklubb. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan. Här finns även stadens längsta elljusspår, Ågestaslingan som är 6,0 kilometer.

Njut av att vara på landet men ändå ha närhet till pulsen på stan. Gångavstånd till buss. Med bil tar det ca 20 minuter till Globen och ca 10 minuter till Farsta centrum med sina 150 butiker och trevliga restauranger samt tunnelbana.

Ett riktigt kvalitetshem att trivas i och som bör ses på plats!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Stefanie Schubert

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida