Svartsjö

Klippans väg 72

4.495.000 kr

Område
Färingsö
Boyta
100 kvm
Biyta
22 kvm
Rum
7 rum
Tomt
527 kvm
Byggnadsår
2019
Utgångspris
4.495.000

Sjöutsikt

Paradis på Färingsö

En riktig pärla invid Mälarens strand. En sjönära fastighet med bra standard och den rätta känslan. Solig altan och båtplats nedanför huset.

Välkommen till detta nybyggda hus om totalt ca 122 m² med ett underbart läge invid Väntholmsviken, generös altan med fantastisk sjöutsikt. Det är bara att flytta in och börja njuta av fridfullheten här ute. Med Mälaren och naturen precis utanför husknuten ger detta boende en bra livskvalité.

Huset är mycket trevligt disponerat och passar utmärkt antingen som permanent- eller som fritidsboende. Entréplanet disponerar över ett trevligt kök och sällskapsrum med en härligt öppen planlösning och en hel fönstervägg mot Mälaren samt utgång till den stora fina altanen. Perfekt att sitta och njuta när vårens solstrålar kommer och man kan grilla och njuta med familj och vänner.

På detta plan finns även två bra sovrum och ett bra duschrum. Det nedre planet disponerar över ett rymligt sällskapsrum, ett möjligt sovrum, ett stort förrådsutrymme/kontor samt ett duschrum med skön bastu, separat teknikrum med tvättstuga, torktumlare och värmepanna.

Vattenburen golvvärme i båda planen.

Fastigheten har del i brygga med båtplats som ligger precis nedanför tomten. Detta tillsammans med den vackra sjöutsikten skapar en känsla av att man här har sitt eget sjöställe med rofyllt läge och med naturen inpå knuten. Det är en verklig lantlig idyll, varmt välkomna !

broker-image

Ansvarig Mäklare

Kjell Johansson VD | Fastighetsmäklare
Direkt:
070-715 45 81
kjell@kjfast.se